Rovana Plumb a fost intampinata cu lacrimi la Resita

Rovana Plumb a fost intampinata cu lacrimi la Resita

Rovana Plumb a fost intampinata cu lacrimi la Resita”Avem un presedinte corupt” i-a spus un pensionar ministrului muncii, careia i-a recomandat sa majoreze cu procente mai mari pensiile mici si in proportie mai mica pe cele mari. Rovana Plumb le-a spus pensionarilor resiteni ca Ministerul Muncii lucreaza cu cel de Finante ca va majora pensia minima, dar nu stie exact daca aceasta va fii 400 sau 450, dar a garantat ca se va majora. Ea a vizitat Centrul de Zi pentru persoanele varstince, unde batranii abia au apucat sa se planga minstrului pentru greutatile ce le au  dar le-a vorbit cu atat drag ca a primit aplauze la scena deschisa.

Ministrul Muncii Rovana Plumb a vizitat luni dimineata Agentia Judeteana de Plati si Indemnizatii Sociale, a discutat cu angajatii de aici, apoi a vizitat Centrul de zi pentru persoane varstnice din Resita, unde a discutat foarte mult cu pensionarii.

Unul dintre pensionari s-a plans ministrei ca Romania are un presedinte corupt. Ministrul muncii si-a continuat vizita cu discutii la Caransebes si cu inspectarea Centrului de Asistenta din comuna Sacu.

„Ministerul ia în calcul un nou mod de alocare a acestor tichete de care beneficiază pensionarii care merg la tratament. Dacă o persoană are nevoie de tratament pe o perioadă mai lungă de timp, aceasta nu trebuie să îl întrerupă, aşa cum se face acum, ci trebuie să continue tratamentul, conform recomandărilor medicilor. De aceea, vreau să schimb această modalitate şi să găsim o procedură prin care cei care au nevoie de acest tip de tratament să poată continua procedurile”, a afirmat Rovana Plumb.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/anunt-important-al-ministrului-muncii-rovana-plumb-pentru-pensionarii-care-merg-la-tratament_177991.html#ixzz3HN9hl6JL

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )