Home / Banat / 19 octombrie 2014, o zi de duminică, cu mult sport în Sala Polivalentă din Reşiţa !

19 octombrie 2014, o zi de duminică, cu mult sport în Sala Polivalentă din Reşiţa !

Picture 099Mult, foarte mult sport duminică la Reşiţa în Sala Polivalentă. De la ora 11:00, iubitorii handbalului feminin sunt invitaţi la partida fetelor de la UNIVERSITATEA Reşiţa care dau piept în etapa a V-a cu formaţia SCM Pitești. Până în această etapă, ,,universitarele’’ din Reşiţa au înregistrat următoarele rezultate: 18-23 la CSS 2 Baia Mare, 22 -27 la CS Timișoara, 27-18 acasă cu CSU Poli Timișoara, 28-22 la HC Alba Sebeș.
De la ora 15:00 iubitorii de handbal, pot asista la partida de handbal masculin, dintre echipele HC Adrian Petrea – AHC Potaissa Turda II, un meci contând pentru Etapa a VII-a, din Seria B, în Divizia A. Cu 18 puncte din tot atâtea posibile, liderul de necontestat al seriei, întâlneşte ,,lanterna roşie’’.
De la ora 17:00 un meci de futsal în care echipa de ligă 1, MUNCITORUL Reşiţa v-a susţine un meci în compania formaţiei CS United Galaţi.

Dan-Alioşa Ulici

About dan aliosa

Check Also

Călin Cheregi este antrenorul interimar al Reşiţei. Cristian Bobar: „Sunt foarte multe propuneri de antrenori, sper să luăm decizia cea mai bună”

După despărţirea de Alexandru Pelici, conducerea clubului CSM Reşiţa a decis să meargă pe mâna …

Lasă un răspuns