Arhivă

Fotbalul de ligă secundă, a ajuns la runda VII !

Picture 311Liga II-a, Etapa a VII-a, Seria II-a, programează meciurile după următorul program:
Vineri 10 octombrie de la 17:30:
ACS Poli Timişoara – CS FC Bihor Oradea 3-0
Au marcat: Claudiu BELU-IORDACHE (min.19), Pedro HENRIQUE de Santana Almeida (min.61) şi Alexandru Adrian POPOVICI (min.77 – pen.)
Stadion: ,,Dan Păltinişanu’’ a găzduit o partidă arbitrată de Micloşină Dorian din Drobeta Turnu Severin (!!!) la centru, ajutat la cele două margini de Szekely Iulian şi Cîmpeanu Petrică Ionuţ, ambii din Cluj-Napoca, rezervă fiind Vărzan Aurel din OȚELU ROȘU. Observatori pentru acest joc, Crângaşu Silviu din Ploieşti şi Viorel Lolea din Reşiţa.
Sâmbătă, 11 octombrie de la ora 11:00:
CS Metalul Reșița – CS FC Olimpia 2010 Satu Mare
Stadion ,,Mircea Chivu’’ din Valea Domanului, o partidă care îl are la centru pe Antonie Sorin Andrei din Bucureşti, ajutat la cele două tuşe de Dumitru Ionel Valentin din Gherghiţa şi Geambazu Ciprian Petre din Buşteni, al patrulea arbitru fiind din Timişoara, Mureşan Horia Andrei. Observatori pentru joc, Pintilie Constantin din Râmnicu Vâlcea şi Simion Aurel din Piteşti.
CSM Râmnicu Vâlcea – ACS FC Olt Slatina
Stadionul ,,Municipal 1 Mai’’ găzduieşte un meci cu o brigadă de arbitri care-l are la centru pe Haidiner Denis din Hunedoara, ajutat de la margini de Pucheanu Florin din Ulmi şi de Dobre Răzvan Mihai din Târgovişte, ca şi arbitrul de rezervă
Chiţu Marius. Observatori pentru acest joc, Tâlvan Ovidiu din Sibiu şi Gheorghe Constantin din Suceava.
CS Mioveni – CS Unirea Târlungeni
Stadion: Mioveni, o partidă condusă de trei amazoane, la centru Albon Teodora din Cluj-Napoca, ajutată de la margini de Iugulescu Petruţa din Târgovişte şi Nan Marilena Cătălina din Alexandria, arbitru de rezervă fiind un cavaler, Iugulescu Ionuţ Valentin din Târgovişte . Observatori au fost delegaţi Oprea Gabriel din Snagov şi Ionescu George din Bucureşti.
CS Şoimii Pâncota – CS FC Caransebeş
Stadion ,,Şoimii’’ din Pâncota, o partidă care-l are la centru pe Dumitrică Omar Cristian din Craiova, ajutat de la margini de Aruşoaie Ovidiu din Piatra Neamţ şi Vornicu Adrian din Botoşani, rezervă de arbitru fiind delegat Voina Dorin Petru din Reşiţa. Observatori pentru joc, Vancea Valer din Oradea şi Szilaghi Ştefan din Satu Mare.
AFC Fortuna Poiana Câmpina, are rundă liberă.
Înaintea acestei etape clasamentul Seriei a II-a arată astfel:
1 CS Metalul Reșița 14p
2 ACS Poli Timişoara 12p (1 joc în plus)
3 AFC Fortuna Poiana Campina 11p
4 CS Mioveni 11p
5 CS Unirea Târlungeni 7p
6 CSM Râmnicu Vâlcea 7p
7 CS FC Caransebeş 6p
8 CS FC Olimpia 2010 Satu Mare 4p
9 ACS FC Olt Slatina 3p
10 CS Şoimii Pâncota 3p
11 CS FC Bihor Oradea 3p (1 joc în plus)

Dan-Alioşa Ulici

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts