,,Traian Vuia’’ foarte mult peste ,,Mihai Viteazu’’…

,,Traian Vuia’’ foarte mult peste ,,Mihai Viteazu’’…

Picture 049Vacanţele s-au încheiat, competiţile au început… La Sala de Sport a Liceului ,,Traian Vuia’’ din Reşiţa, din 16 septembrie şi până în 19 septembrie 2014, are loc primul Turneu de Handbal al noului sezon al juniorilor 1, Grupa E, o grupă din care fac parte echipele: Liceul Teoretic „Traian Vuia“ Reșița, LPS Banatul Timișoara, ASC Lugoj, CSS Hunedoara, LPS Liceul Militar „Mihai Viteazul“ Alba Iulia, Liceul Teoretic Novaci şi LPS Târgu Jiu. Conform tragerii la sorţi, în prima zi s-au desfăşurat jocurile:
ASC Lugoj – Liceul Teoretic Novaci 56-24
CSS Hunedoara – LPS Banatul Timișoara 25-45
LPS Liceul Militar „Mihai Viteazu“ Alba Iulia – Liceul Teoretic „Traian Vuia“ Reşiţa 18-52
Echipa LPS Târgu Jiu a stat în prima zi.
Elevii de la ,,Traian Vuia’’ Reşiţa, pregătiţi de doamna profesoară Lucia Moruţ, n-au dat nici o şanşă celor din Alba Iulia. Poate că altfel ar sta lucrurile în curtea celor de la Alba Iulia dacă inimoasa doamnă profesoară n-ar fi luată în zeflemea de elevi. O profesionistă nu renunţă ţi pentru asta are admiraţia mea. Doamna din tabara gazdelor, e mereu cu biciul în mână. Nu mai contează că pe teren Raul Heimbach face legea, pe doamna Moruţ nu o potoleşte decât rezultatul final. Nu pot să-mi imaginez cum la final de partidă vulcanica doamnă profesoară mai are voce ! Acum e adevărat că la meciul cu cei din Alba Iulia, la ,,Traian Vuia’’ s-a vătut munca. Şi spun asta pentru că Reşiţa are o adevărată ŞCOALĂ DE PORTARI la ,,Traian Vuia’’. Mi-e greu să nominalizez goalkeeperul care-a apărat cel mai bine…pentru că, toţi trei puştii din poarta echipei reşiţene au fost de senzaţie. Spunea unul dintre băieţi pe banca de reserve când scorul permitea că ,, Şi Marius Băniță, şi Gabriel Țicală, dar şi Răzvan Lupitu, au loc în orice echipă de handbal din liga secundă a României’’. Dacă Raul Heimbach ne-a obişnuit cu evoluţiile sale, a fost ziua în care am fost încântaţi de contraatacurile deja marcă înregistrată ,,Marius Drăgănescu’’, puştiul Elian Apostol e şi el acolo la datorie, evoluţie excelentă a avut pentru prima zi şi Raul Puia, care poartă o mască de protecţie pe cap, pentru nas, datorită neglijenţelor din arbitraj, sau poate bătăilor de joc la care sunt supuşi copiii Reşiţei la turneele finale din ţară. Iată lotul echipei de la Liceul Teoretic „Traian Vuia“ Reşiţa pregătit de doamna Lucia Moruţ şi golurile marcate:
Marius Băniță, Gabriel Țicală, Răzvan Lupitu – portari
Raul Heimbach 14 goluri, Marius Drăgănescu 9 goluri, Adrian Ionescu 7 goluri, Eduard Belchite 5 goluri, Sebastian Sonohat 5 goluri, Dorian Ionescu 3 goluri, Raul Puia 3 goluri, Elian Apostol 3 goluri, Sebastian Crăc 2 goluri, Andrei Balog 1 gol, Narcis Nicolau. Narcis, am văzut că ai marcat, dar nu te pot trece ca marcator, dacă oficialii au scris şi decis altceva…
De la oaspeţii din Alba Iulia, nu pot să remarc decât voinţa lui Radu Jugănaru, se pare singurul jucător care-a ascultat indicaţiile strigate de la margine de doamna profesoară, autor a 7 goluri. Una peste alta, o zi reuşită pentru copiii de la ,,Traian Vuia’’, care miercuri 17 septembrie au zi de pauză.
Iată meciurile din ziua doua:
LPS Banatul Timișoara – LPS Liceul Militar „Mihai Viteazul“ Alba Iulia
Liceul Teoretic Novaci – CSS Hunedoara
LPS Târgu Jiu – ASC Lugoj

Dan-Alioşa Ulici

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )