Home / Banat / Hoț de porumb împușcat la Bărbosu

Hoț de porumb împușcat la Bărbosu

criminalistUn bărbat a fost împuşcat într-un lan de porumb situat între localităţile Valeapai şi Bărbosu (comuna Ramna). La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare din cadrul I.P.J. Caraş-Severin, condusă de procurorul criminalist şi însoţită de medicul legist. Deasemenea la faţa locului a sosit şi o ambulanţă.

Din primele verificări, rezultă că persoana decedată G.C, în vârstă de 43 ani, este din localitatea Bărbosu şi prezintă şase orificii produse prin împuşcare, în zona umărului stâng şi a gâtului, care provin de la o armă de vânătoare. Persoana decedată împreună cu concubina sa s-au deplasat cu un autoturism, în cursul nopţii, la un lan de porumb cu intenţia de a sustrage ştiuleţi de porumb pentru animale. Concubina sa declară că la un moment dat s-a auzit un foc de armă., după care l-a găsit pe bărbat împuşcat. Se efectuează cercetări faţă de AN, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, în cauză existând mai multe ipoteze de lucru.

About cristian.frant

Check Also

Anunți Primăria Reșița privind plata taxei anuale a locurilor de parcare domiciliu/reşedinţă

                                                             ROMANIA                                                                                                                                    JUDETUL CARAS-SEVERIN                                                           MUNICIPIUL   RESITA            DIRECTIA …

Lasă un răspuns