Home / Banat / ,,Alei intre generatii’’ un spectacol umanitar in polivalenta resiteana !

,,Alei intre generatii’’ un spectacol umanitar in polivalenta resiteana !

IMG_0029Joi, 17.iulie 2014 Sala Polivalenta din Resita a gazduit spectacolul umanitar „Alei intre generatii”, un vechi proiect al doamnei Laura Munteanu.De mai mult timp doamna visa la acest proiect, un proiect care a devenit realitate, la initiativa lui Alin Constantin Savu. Parteneri media: Banat TV Reșița, Banat FM, Radio RomâniaTimișoara, Radio RomâniaReșița,Resita.ro, Vest TV Reșița, TVR Timișoara, Antena 3, Radio RomâniaAntenaSatelor, Reper 24, Info CS, Express de Banat, Jurnal de Caraș, Agerpress, Știri din Banat, Argument-ziar online de Caraș-Severin, Radio Semenic, Radio RomâniaActualități, Ziua de Vest. Conform spuselor doamnei Liliana Gherle, unul dintre cei care a stat in spatele actiunii au fost adunati 6720 lei din care 400 lei au fost cheltuiti la protocol, rezultand de fapt suma de 6320 lei, suma care se v-a imparti la trei, trei fiind centrele pentru care a fost organizat acest spectacol: Anina, Bocsa, Resita. Spectacolul propriuzis a fost deschis de-o pustoaica de numai 8 anisori din Anina, cu o voce surprinzator de calda, Maria Ruva si continuat de-o alta voce geniala, Denisa Tanigoi, de numai 12 ani din Resita, voce care interpretand o doina banateana, a reusit sa surprinda in mod placut asistenta din Polivalenta de pe Barzava. Si-au mai dat concursul:
Silvia Radu
Nicu Moise
Vanesa Jarjă
Petrică Dalea
Petrică Popovici
Andreea Stoicănescu Duta
Consuela Grigoriu
Gianina Cioclei
Mirabela Delia
Maria Garaş
Gabi Zaharia
Monalisa Şufan
Doriana Talpeş
Titian Puichiţă
Mihaela Petrovici
Marian Jarjă
Ramona Viţa
De senzatie au fost copiii dansatori a lui ,,Ghimbi’’, coordonatorul Ansamblului Semenicul care-au prezentat in mai multe reprize suite de dansuri populare din Banat.

Coregrafia: Nistor Ghimboaşă
Conducerea muzicală: Petrică Viţa
Amfitrion: Directorul Casei Orasenesti Bocsa, Dl. Dan Liuţ

Dan-Aliosa Ulici

About dan aliosa

Check Also

Anunți Primăria Reșița privind plata taxei anuale a locurilor de parcare domiciliu/reşedinţă

                                                             ROMANIA                                                                                                                                    JUDETUL CARAS-SEVERIN                                                           MUNICIPIUL   RESITA            DIRECTIA …

Lasă un răspuns