Home / Banatul Sârbesc / Ziua a doua de la ZILELE REŞIŢEI, a scos reşiţenii din case… Cu siguranţă aceştia nu regretă şi nu o să uite curând această seară !

Ziua a doua de la ZILELE REŞIŢEI, a scos reşiţenii din case… Cu siguranţă aceştia nu regretă şi nu o să uite curând această seară !

2Sâmbătă 28 iunie 2014, a fost ziua a doua a ZILELOR MUNICIPIULUI REŞIŢA… Deşi aveam deja un program afişat de zile bune pe ziarul online Ştiri din Banat, preluat de pe afişul oficial pus la dispoziţie de organizatorii evenimentului, chiar dacă pe reţelele de socializare s-a făcut cât de cât puţină publicitate, mulţi au fost cei care încă nu ştiau despre ceea ce avea să se întâmple în această a doua zi. Surprizele s-au ţinut lanţ. Mult mai bună organizarea în această a două zi, organizatorii au încercat şi-n bună măsură au reuşit să pună la punct până-n ultimul detaliu ceea ce avea să se întâmple pentru bunul demers al evenimentului. Ne-a încântat încă de la început LEO STANCIU, cu un repertoriu mult mai bogat ca-n alte dăţi, care efectiv împreună cu SONARII lui au fost la înălţime de data asta. Cristi Iakab & The Road Band, nu mai au nevoie de cuvinte, muzică lor a fost şi de această dată pe placul publicului spectator, care au înfruntat cu stoicism şi bere rece căldura sfârşitului de iunie. Un program atractiv şi spectaculos au oferit Andrei Chermeleu şi Stela, parteneri în viaţă dar şi pe scenă, reprezentanţi ai Banatului la VOCEA ROMÂNIEI alături de câţiva prieteni, Boier Bibescu, Adrian Ţuţu, trupa Panoramic… Surprinzător de bine primită la Reşiţa a fost şi interpreta Carmen Trandafir, care-a încântat efectiv asistenţa, fiind răsplătită cu multe aplauze în timp ce şoţul dânsei, crainicul TVR de la Redacţia SPORT , Emil Grădinescu filma cu telefonul mobil, până când admiratorii şi-au luat inimile în dinţi şi l-au solicitat pentru fotografii.

Cu o amabilitate ieşită din comun, s-a pozat cu mai toţi doritorii, până când a coborât de pe scenă Carmen Trandafir… Nu vă imaginaţi că s-a terminat sedinţa foto, pentru că doritorii de autografe şi fotografii i-au solicitat în continuare. Atracţia zilei a fost Andra Maruţă, cea care împreună cu cele trei dansatoare au oferit un adevărat show. Melodiile consacrate ale solistei au fost interpretate în mare parte cu cei peste 25 000 de privitori, cunoscători ai pieselor Andrei. S-a văzut clar că ANDRA este una dintre cele mai îndrăgite soliste din România de câţiva ani încoace. Am fost fermecat efectiv de-o puştoaică de 6-7 anişori în momentul în care Andra interpreta ,,Vreau sărutarea ta”, un remix al Andrei (varianta originală în duet cu Tiger One) piesă pe care efectiv puştoaica a fredonat-o DA CAPO AL FINE. Primăria Municipiului Reşiţa şi Consiliul Local Reşiţa, cu sprijinul TVR Timişoara, Radio Reşiţa, Comaliment Reşiţa, Europe C&C Timişoara, Bergenbier, Goldenbrau, VESTtv, Banat tv, sponsorii evenimentului, n-au ce regreta. Seara a fost un real succes, pentru care merită felicitări.

Gazdă excelentă, primarul Municipiului Reşiţa, Mihai Stepanescu a fost mereu într-un dute-vino între invitaţi şi spectatori, pe toată durata zilei. Şi de această dată Poliţia Locală Reşiţa şi White Tigers Guard Pretection şi-au făcut cu brio datoria. Uite că se poate şi fără incidente !

Dan-Alioşa Ulici

About dan aliosa

Check Also

Anunți Primăria Reșița privind plata taxei anuale a locurilor de parcare domiciliu/reşedinţă

                                                             ROMANIA                                                                                                                                    JUDETUL CARAS-SEVERIN                                                           MUNICIPIUL   RESITA            DIRECTIA …

Lasă un răspuns