Rusia – Coreea de Sud 1-1 la Cuiaba, în ziua în care Capello a împlinit 68 de ani !

Rusia – Coreea de Sud 1-1 la Cuiaba,  în ziua în care Capello a împlinit 68 de ani !

rusia-coreeaLa Cuiaba, cel mai mic oraş din Brazilia care a găzduit un meci din această ediţie a Campionatului Mondial de fotbal, s-au întâlnit reprezentativele statelor, Rusia antrenată de italianul Fabio Capello şi Coreei de Sud, antrenată de Myung-Bo Hong.
Rusia: Akinfeev – Eschenko, Ignashevitch, Berezutski, Kombarov – Fayzulin, Glushakov, Zhirkov – Samedov, Kokorin, Shatov
Coreea de Sud: Sung-Ryong Jung – Yong Lee, Jeong-Ho Hong, Young-Gwon Kim, Suk-Young Yoon – Sung-Yong Ki, Kook-Young Han – Ja-Cheol Koo, Heung-Min Son, Chung-Yong Lee – Chu-Young Park.
După obişnuitul joc de tatonare, cei care încearcă ceva sunt europenii, în minutul 7, centrare a lui Samedov în careul coreenilor, dar fundaşii resping. Un minut mai târziu, Kombarov execută înalt în careu un corner, dar mingea trece printre toţi jucătorii din careu. În minutul 11, sudcoreeni replică, Son a şutat din afara careului, după o cursă solitară, dar mingea a trecut peste poartă. În minutul 28, Kokorin îşi încearcă şutul, dar mingea trece departe de poarta lui Sung-Ryong Jung. Aceeaşi soartă are şi şutul lui Zhirkov şutează şi el dar pe deasupra porţii sud coreenilor… Replica asiaticilor, Son trimite şi el pe lângă poarta lui Akinfeev. La pauză, Rusia – Coreea de Sud, 0-0, şi cadoul ruşilor pentru antrenorul lor Fabio Capello, care a împlinit în ziua meciului 68 de ani, întârzia să apară.

Repriza secundă începe cu aceeaşi ruşi în atac, minutul 47, şut foarte bun al lui Fayzulin, dar portarul asiatic respinge peste bara transversală. Minutul 48, ruşii beneficiază de un corner, Berezutski trimite o lovitură de cap periculoasă, prinsă cu siguranţă de portarul asiaticilor. În replică, Koo şutează periculos, în minutul 50, dar direct pe direcţia lui Akinfeev. Acelaşi Akinfeev respinge şi prinde în doi timpi în minutul 51. În minutul 53, Lee trimite cu capul, în urma unui corner dar foarte slab şi foarte departe de poarta ruşilor. În minutul 57, lovitură liberă de la aproximativ 35m, Kim şutează puternic pe centrul porţii de unde acelaşi Akinfeev reţine din nou în doi timpi. În minutul 68, contrar cursului jocului, noul intrat Lee Keun-Ho şutează violent de la 20m, iar Akinfeev nu a reuşit să respingă mingea care-a intrat în poartă. Supărat, Fabio Capello îl scoate pe Zhirkov şi-l introduce pe Kerzhakov acesta şutează şi marchează la două minute după intrarea în teren, pentru un 1-1 firesc. Era minutul 74. Până la sfârşitul partidei n-am mai remarcat decât dorinţa ruşilor de-a îşi atrage victoria de partea lor şi mai marea dorinşă a sud coreenilor care-au ţinut de rezultat. Până la urmă o remiză care nu mulţumeşte pe niciuna dintre combatante.

Info: fifa.com
Foto: Digi24
Dan-Alioşa Ulici

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )