Breaking News
Home / Banat / Percheziții la persoane bănuite de tulburarea ordinii și liniștii publice

Percheziții la persoane bănuite de tulburarea ordinii și liniștii publice

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale şi cei de la Biroul de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa au efectuat 4 percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de comiterea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice.La activităţi au participat şi luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Caraş Severin.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat mai multe recipiente de sticlă cu lichide inflamabile, 2 seceri metalice, 4 topoare, o coadă de topor, o bâtă de baseball, o rangă metalică, instrumente care ar fi fost folosite în activitatea infracţională. În cauză, 19 persoane, constituite în două grupuri, sunt bănuite că s-ar fi agresat reciproc în zilele precedente, în municipiul Reşiţa, tulburând astfel ordinea şi liniştea publică.

Magistraţii au dispus măsura controlului judiciar faţă de 4 persoane. Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.

 

About editor editor

Check Also

Grupul de Comunicare Strategică: 5.028 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus, cel mai mare bilanţ zilnic de la declanşarea pandemiei

Numărul total al cazurilor de COVID-19 a trecut de 200.000, după ce Grupul de Comunicare …

Lasă un răspuns