VIDEO Trei arestați în urma scandalului de ieri dintre țiganii din Muncitoresc

VIDEO Trei arestați în urma scandalului de ieri dintre țiganii din Muncitoresc

 

Dragomir Flavius Florin

Dragomir Flavius Florin

 

 

Trei persoane au fost reținute de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița în urma scandalurilor țigănești de luni și marți din municipiul Reșița, iar alte 20 de persoane din cele două clanuri au fost chemate astăzi la audieri.

Reamintim că o stradă din Reşiţa a fost blocată de poliţişti şi jandarmi care au intervenit cu focuri de armă pentru a aplana un conflict izbucnit între două clanuri de romi. Scandalul durează de mai multe luni, dar în ultimele zile s-a acutizat. Este vorba de cetăţeni de etnie romă, majoritatea plecaţi prin ţări străine şi care îşi dispută teritoriu când vin în ţară.

Conflictul s-a materializat până acum prin bătăi, distrugeri şi ameninţări. Luni a avut loc o astfel de confruntare chiar în faţa Poliţiei din Reşiţa, iar marţi conflictul s-a mutat în zona în care aceştia locuiesc. Scandalul a degenerat, aşa încât câţiva romi au încercat să dea foc clanului advers. Poliţiştii au fost nevoiţi să tragă câteva focuri de armă pentru a aplana scandalul încins în plină stradă.

Unul dintre ţigani a ajuns la spital cu arsuri.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/scene-cumplite-la-resita-scandal-intre-tigani-oprit-cu-focuri-de-arma-video_149800.html#ixzz33gcu3sEe

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )