Home / Banat / Pe cărările copilăriei cu cei de la Riki Priki – Reşiţa

Pe cărările copilăriei cu cei de la Riki Priki – Reşiţa

poze 038Perioada 26.05-30.05 2014, au punctat-o foarte frumos în calendar cei de la Riki Priki, gradiniţă cu program prelungit. Astfel, cu mic cu mare, au pus toţi umărul la proiectul doamnei profesor Juca Floarea, ,,Pe cărările copilăriei”. Coordonatorul de proiect, doamna profesoară Juca Floarea, a propus spre desfăşurare o serie de acţiuni menite să integreze copiii în spiritul de competiţie, să-i angreneze în acţiuni de cooperare şi colaborare în spirit de echipă. Vă prezentăm acţiunile desfăşurate în cadrul proiectului.
,,Ne jucăm, ne distrăm” – concursuri de jocuri sportive
,,Copilărie ani de vis” – realizare de lucrări artistico – plastice în colaborare cu Şcoala Gimnazială nr.8 şi Liceul Teologic Baptist Reşiţa
,,Ne bucurăm când prietenii legăm” – acţiune caritabilă de ajutorare a copiilor proveniţi din grupuri defavorizate – jucării pentru copii
,,Copiii au talent” – concurs de interpretare cultural artistică şi sportivă (Sala Cinema Dacia – Reşiţa)
Secţiuni concurs ,,Copiii au talent” , poezie în grai bănăţean, gimnastică ritmică, dans, balet, interpretare vocală şi recitare.
Atmosfera animată a fost întreţinută pe scenă de clown (profesor Anca Bejenariu) şi pe alocuri de intervenţiile pe subiect, dar cu predicat ca de fiecare dată ale colegului nostru de la REPER 24, Sergiu Taban. Fondul sonor pregătit şi bine întreţinut de profesor Camelia Gavril şi Gabriela Smarandache. Juriul de specialitate, a fost condus de Doamna profesor Ana Damian, Inspector de specialitate din partea ISJ Caraş-Severin, doamna Doina Cristea, director Grădiniţa cu Program Prelungit Riki Priki – Reşiţa, educatoare Juca Floarea, coordonator proiect, Adrian Constantin, profesor de muzică şi nu în cele din urmă Sergiu Taban, jurnalist ,,Reper 24”- Reşiţa. La finalul perioadei, toţi micuţii participanţi au fost recompensaţi cu diplome, dulciuri şi evident multe aplauze din partea colegilor, fraţilor, surorilor, părinţilor, bunicilor, rudelor sau pur şi simplu spectatori la eveniment. Tuturor celor implicaţi la eveniment, felicitări !

Dan-Alioşa Ulici

About dan aliosa

Check Also

N-au energie electrică, dar vor avea energie solară

  Comunele Armeniș, Băuțar, Buchin, Cornereva și Sichevița (în total 192 de gospodării izolate, neracordate …

Lasă un răspuns