Home / Banat / Aihan Omer: „Suntem mai determinați ca niciodată!“

Aihan Omer: „Suntem mai determinați ca niciodată!“

DSC_1719Lotul HC Caraș-Severin a ajuns la Sebeș, acolo unde urmează să dispute meciurile din cadrul turneului de baraj pentru rămânerea în prima ligă. Miercuri, de la ora 17, au făcut și primul antrenament, din păcate Marocico dând mici probleme de sănătate, deși este posibil să joace, dacă se va reface rapid.

De la ora 11 va avea loc tragerea la sorți pentru ordinea meciurilor, iar de la ora 14 va începe turneul. HC Caraș-Severin este extrem de determinată și decisă să dea totul pe teren, fapt pentru care nici nu se ia în discuție altă variantă decât menținerea în prima ligă handbalistică. „Băieții au șters tot, suntem mai determinați ca niciodată să demonstrăm că merităm să jucăm în prima ligă și vom arăta asta și pe teren“ a spus Aihan Omer după antrenamentul de miercuri.

Prezenți și ei la sală, lotul echipei din Călărași, compus în mare parte de foști reșițeni, s-au bucurat de revederea mai vechilor colegi și au subliniat că, dacă este să te uiți la jucătorii din cele două loturi, vezi echipa Națională de handbal masculin. „Este un meci greu, dar nu avem polițe de plătit sau resentimente, însă noi jucăm la victorie. Sper ca Reșița să rămână în prima ligă iar noi să jucăm, din campionatul viitor, tot acolo“ a spus Rică Pârâianu, unul dintre jucătorii emblematici ai clubului UCM Reșița și HC Caraș_Severin, care acum joacă pentru Călărași.

About cristian.frant

Check Also

Cupa Golden Kids la handbal fete junioare III – ediție aniversară

Data de 11.01.2022 marchează ziua în care Asociația Club Sportiv Golden Kids Bocșa aniversează 5 …

Lasă un răspuns