Carte Concierto Ninios micParcul „La Rambla” din Orasul Coslada, Regiunea Madrid va fi, sâmbătă 31 Mai, gazda unei ample manifestări organizate de Ziua copilului. De la ora  20:00 corurile romanești de copii: Arcoiris, Nissi, Alas de Angeles, Mesajerii Junior si Campanillas vor susţine un concert extraordinar – Calesi.

Evenimentul este organizat de Federația asociațiilor de români din Europa, în colaborare cu Primăria Municipiului Coslada. Concertul deschide evenimentele, care se vor desfășura în același loc, timp de două zile, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Atelierele de duminică 1 Iunie, vor începe de la ora 11:00 si vor fi coordonate  de profesoarele, Gratiela Gavrila și Mihaela Ispas de la Institutul Limbii  Române din București şi care predau Limba Cultura şi Civilizația română copiilor români, care locuiesc în Zona Madrid.

Alături de Primarul Cosladei Raul Lopez Vaquero, la acest eveniment va participa si Zveltana Preoteasa, directorul Institutului Eudoxiu Hurmuzachi din Bucuresti. Este o ocazie specială şi fără precedent, de aceea invit pe toți românii care vor ca împreună cu copiii lor să sărbătorească Ziua Internațională a Copilului.  Pe lângă muzica bună cantata de corurile de copii, se vor împărți cărți de povesti romanești si evident bomboane,,  a declarat Daniel Țecu,  președinte FADERE.

 

 

 

Presa FADERE                                                          27.05.2014

 

 

Leave a reply