Un accident a avut loc astăzi pe şoseaua de centură a municipiului Arad în urma căruia trei persoane au fost grav rănite.

Autoturismul, înmatriculat în Austria, cu care călătoreau cei trei a fost izbit în plin şi aruncat în afara carosabilului de remorca unui autotren, înmatriculat în Turcia, care circula din direcţia Nădlac şi se îndrepta spre Deva. Remorca autotrenului a intrat în balans şi a derapat, intrând pe sensul opus de mers.

‘Cele trei persoane aflate în autoturism, o femeie şi doi bărbaţi, au fost grav accidentaţi, ei fiind transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, pentru a primi îngrijiri medicale. În starea cea mai critică se află şoferul autoturismului, care a suferit leziuni interne severe, prognosticul medicilor în privinţa şanselor sale de supravieţuire fiind rezervate’, a declarat Ovidiu Liber, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Din cauza accidentului, circulaţia rutieră pe şoseaua de centură a municipiului Arad s-a desfăşurat cu dificultate zeci de minute, una dintre cele două benzi ale carosabilului fiind închisă pentru cercetări.

AGERPRES

Leave a reply