Home / BĂILE HERCULANE / Alegeri Europarlamentare 2014. Rezultate finale în Caraș-Severin VIDEO

Alegeri Europarlamentare 2014. Rezultate finale în Caraș-Severin VIDEO

alegeri,votBiroul Electoral Județean Caraș-Severin a terminat în această dimineață de centralizat rezultatele finale la alegerile pentru Parlamentul European, cel mai bun scor aparținând alianței PSD+UNPR+PC care a obținut aproape 40 de procente (39,61%), urmat de PNL, care obține un scor foarte bun în Caraș-Severin (22,34%) și PDL care trece de 10 procente în județ.

Alianţa PSD-UNPR-PC a câştigat alegerile europarlamentare, la nivelul judeţului Caraş-Severin, cu 39,61% din opţiunile electoratului, în timp ce PNL s-a clasat pe locul doi, obţinând 22,34 procente.

Pe locul al treilea este PDL, cu 10,29%, urmat de independentul Mircea Diaconu, cu 5,20 procente şi PP-DD, cu 4,92%. Partidul Mişcarea Populară a obţinut doar 3,93 în Caraş-Severin, PRM, 2,46%, în timp ce pentru UDMR a votat 0,91% din electorat.

La alegerile pentru Parlamentul European s-au prezentat la urne 31,43% dintre cărăşeni. Din totalul de 86.915 alegători prezenţi la urne, 82.126 au fost voturi valabil exprimate. AGERPRES/

About admin

Check Also

Anunți Primăria Reșița privind plata taxei anuale a locurilor de parcare domiciliu/reşedinţă

                                                             ROMANIA                                                                                                                                    JUDETUL CARAS-SEVERIN                                                           MUNICIPIUL   RESITA            DIRECTIA …

Lasă un răspuns