Arhivă

Supermaratonul Bekescsaba – Arad – Bekescsaba

Peste 800 de sportivi din România, Ungaria, dar şi din alte ţări se vor alinia mâine, la startul ‘Supermaratonului Bekescsaba – Arad – Bekescsaba’, competiţie ajunsă la cea de a XVII-a ediţie.

Competiţia este organizată de către municipalităţile oraşelor Bekescsaba (Ungaria) şi Arad.Sportivii înscrişi în concurs, alergători – bărbaţi şi femei, ciclişti şi ‘rolleri’ (la aceste două categorii competiţia fiind mixtă), au de parcurs în două zile, un total de 200 km, în alergare, pe biciclete sau pe patine cu rotile, în fiecare dintre cele două zile ale competiţiei ei urmând să alerge câte 100 de kilometri.

În prima zi, cicliştia se va desfăşura pe traseul Bekescsaba -Battonya – PCTF – Turnu – Variaş – Arad, iar startul se dă din faţa Primăriei oraşului Bekescsaba, la ora 9:00 (ora Ungariei), primii sportivi fiind aşteptaţi să ajungă la Arad, pe platoul din faţa Primăriei municipiului Arad după mai bine de 5 ore. În ziua a doua, sportivii vor alerga pe acelaşi traseu, dar în sens invers.

Supermaratonul se încheie duminică, la Bekescsaba. Startul se va da la ora 9:00, ora României, de pe platoul din faţa Palatului administrativ al municipiului Arad, primii concurenţi – ciclişti şi ‘rolleri’ – fiind aşteptaţi să treacă linia de sosire după ora 14:00.

Premiile în bani sunt destul de consistente, dovadă şi numărul mare de concurenţi care s-au aliniat la startul competiţiei.

AGERPRES

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts