Home / Banat / “Mișcarea face schimbarea în Caraș-Severin!”

“Mișcarea face schimbarea în Caraș-Severin!”

PMPPeste  20 de tineri, membri ai Partidului Mișcarea Populară și-au început turul electoral al județului Caraş-Severin,  în Caravana Schimbării. Îmbrăcați în blugi, așa cum sunt reprezentanți chiar pe afișul electoral de Elena Udrea, membrii PMP sunt hotărâți să schimbe lucrurile și să le transmită cărășenilor mesajul că “Mișcarea face schimbarea!”

Tinerii politicieni s-au oprit în comunele cărășene. din zona localităților Oravița și Moldova Nouă, purtând şi discuții cu locuitorii. Membrii PMP vor continua și astăzi seria deplasărilor în județ, urmând ca sâmbătă și duminică, tinerii în blugi să le ofere reșițenilor șepci, tricouri și brichete brand-uite cu sigla partidului în operațiunea pe care au numit-o generic “Piața”.

“Obiectivele pe care le vor avea candidații PMP în Parlamentul European se referă la o economie europeană solidă cu crearea de oportunități de locuri de muncă pentru români, consolidarea relațiilor cu SUA și o atitudine fermă față de Rusia, precum și la susținerea intrării României în zona euro cel mai devreme în 2017, într-un mod care să fie profitabil pentru cetățenii români”, a declarat Viorel Blajovan, președintele filialei județene a Patidului Mișcarea Populară.

 

About editor editor

Check Also

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul Caraș-Severin activează îndomeniul serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul …

Lasă un răspuns