Consilierii judeţeni PSD criticată ‘lipsa de transparenţă’ a modului în care va fi folosită alocarea suplimentară, de o jumătate de milion de euro, făcută de către Consiliul Judeţean Arad pentru construirea Spitalului TBC.

‘Suntem de părere că preşedintele CJ Arad, Nicolae Ioţcu, ar trebui să prezinte transparent ce lucrări suplimentare sunt prevăzute, administraţia judeţeană fiind cunoscută pentru lucrările scumpe şi de proastă calitate executate din bani publici. Anunţul cu privire la cheltuirea a încă o jumătate de milion de euro din banii publici, fără alte explicaţii, vine în aceeaşi perioadă cu lansarea platformei ‘Aradul Contează’. Despre ce transparenţă discutăm noi, când sunt cheltuite sume imense de bani fără nicio dezbatere prealabilă? Pentru politicienii PDL, Aradul contează doar când este vorba despre licitaţii la care sunt servite firmele de casă ale partidului. Susţinem investiţiile în sănătate care sunt în interesul arădenilor, realizate însă în mod transparent, cu sume de bani corect dimensionate’, a declarat consilierul judeţean social-democrat, Florin Tripa.

Florin Tripa a mai declarat că social-democraţii arădeni susţin investiţiile în sănătate şi în spitale deoarece au fost desfiinţate unele spitale din judeţ, în urma criticilor aduse deciziilor PDL de către reprezentanţii PSD Arad .El susţine că aceste investiţii nu trebuie să fie o ocazie de alimentare pentru firmele de casă ale partidelor politice şi ale politicienilor.

AGERPRES

Leave a reply