Fotograf Teodor Radu Pantea vernisează la Arad, expoziţia personală intitulată ‘Lumea lui Seth’. Artistul este lector universitar doctor la Facultatea de Arte Vizuale şi la Facultatea de Ştiinţe Politice şi Jurnalism din cadrul Universităţii Oradea.

Inaugurarea va avea loc în sâmbătă, la ora 20:30 în foaierul Palatului Cultural din municipiul Arad.

‘Artistul fotograf Teodor Radu Pantea se mândreşte cu numeroase distincţii şi aprecieri atât pe plan naţional cât şi internaţional. Consider că organizarea la Arad a unei expoziţii semnată de un maestru de asemenea anvergură al fotografiei este foarte importantă, ţinând cont de nevoia de activităţi culturale pe care o are Oraşul de pe Mureş în contextul dorinţei de a deveni Capitală Culturală Europeană în anul 2021. Şi pe viitor ne propunem să aducem la Arad artişti consacraţi, pentru ca publicul să poată admira doar de lucrări de calitate’, a declarat Nelu Scripciuc, preşedintele FotoClubPro Arad.

Evenimentul este organizat de către FotoClubPro Arad, în parteneriat cu Complexul Muzeal Arad, sub patronajul Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România, cu ocazia programului naţional Noaptea Muzeelor, având drept scop promovarea unor artişti valoroşi din diferite părţi ale ţării.

AGERPRES

Leave a reply