Home / Banat / Platoul aflat în apropiere de Poiana Lupului distrus de utilajele Ocolului Silvic Văliug a fost refăcut

Platoul aflat în apropiere de Poiana Lupului distrus de utilajele Ocolului Silvic Văliug a fost refăcut

garanna2Angajații Ocolului silvic din Văliug au tăiat la începutul anului, peste 0,2 hectare de rășinoase uscate, iar masa lemnoasă a fost transportată peste terenul, care în fiecare vară este împânzit de corturile turiştilor, prezenți la Festivalul Internațional de Jazz de la Gărâna.

În urma sesizărilor presei şi autorităților, platoul aflat în apropiere de Poiana Lupului, unde iubitorii jazzului obișnuiau să campeze, a fost refăcut. Direcţia Silvică din Caraş-Severin a plantat gazon în zona distrusă de utilajele Ocolului silvic din Văliug. Este vorba de o o suprafață de aproximativ 2000 de metri pătraţi  de teren, ce a fost însămânțată cu aproape 10 kg de iarbă.

În acest an Festivalul de Jazz de la Gărâna se va desfăşura în perioada 10-13 iulie şi îşi va sărbători majoratul. În deschiderea festivalului va concerta grupul polonezului Adam Baldych, cel mai valoros violonist al lumii, la acest moment, laureat al trei premii Grammy şi celebrul trompetist Dave Douglas, într-o formulă extraordinară, unde este susţinut de Carla Brey şi Steve Swallow, nume de legendă ale jazz-ului mondial.

About editor editor

Check Also

La Anina Aquacaraș oprește apa

  ANUNȚ OPRIRE APĂ în ANINA În data de -13.01.2022–str. Celnic Nord, Cerna, Cheile Gârliștei …

Lasă un răspuns