”Respectul, precauţia şi bunul simţ – cei mai buni tovarăşi de drum” – ” Caravana Moto Antidrog”

”Respectul, precauţia şi bunul simţ – cei mai buni tovarăşi de drum” – ” Caravana Moto Antidrog”

motoareAproape 100 de motocicliști se vor întâlni mâine, 10 mai, în Municipiul Caransebeș, pentru a lua parte la” Caravana Moto Antidrog”. Evenimentul, menit să marcheze Ziua Naţională a Motociclistului este organizat de Asociaţia Guerrilla Motors România, filiala Caransebeş, în parteneriat cu Primăria Municipiului Caransebeş, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Caraş-Severin, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Caraş-Severin – Serviciul Poliţie Rutieră şi Casa de Cultură a Studenţilor Reşiţa.

Astfel, de la ora 15, din fata localului Black and White (zona centrala a municipiului, in apropierea CEC) motocicliștii, din mai multe colțuri ale ţării, dar şi din străinătate vor pleca în parada ce va străbate mai multe zone ale orașului si va ajunge apoi la Sala Polivalentă din Caransebeş, unde participanții vor susține echipa de volei a municipiului. Pe tot parcursul evenimentului, motocicliștii şi voluntarii antidrog vor distribui spectatorilor si celor aflați in trafic materiale informative cu tematică anti-alcool, antidrog, respect în trafic şi prevenirea accidentelor rutiere.

Acțiunea are ca scop prevenirea consumului de alcool şi droguri de către conducătorii auto, piloții moto ori alți conducători de vehicule pe drumurile publice, în vederea reducerii riscului de producere a accidentelor rutiere. Totodată se promovează şi campania Asociației Guerrilla Motors ”Respectul, precauția şi bunul simţ – cei mai buni tovarăşi de drum”

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )