Etapa judeţeană a concursului  „Prietenii Pompierilor” a avut loc în această dimineață pe stadionul „Mircea Chivu” din municipiul Reşiţa.

Concursul a avut un caracter educativ, tehnico-aplicativ şi sportiv, în domeniul apărării împotriva incendiilor şi a fost organizat în scopul dezvoltării capacităţilor de înţelegere şi de apreciere a pericolelor generate de situaţiile de urgenţă pentru viaţă şi mediu, al promovării atitudinilor şi comportamentelor corespunzătoare în rândul elevilor.

Au participat la întrecere peste o sută de elevi de gimnaziu din județ, aceștia fiind formați din 10 echipaje, care s-au întrecut la proba teoretică, urmată de pista de îndemânare peste obstacole şi ștafeta de 400 de metri cu obstacole. Au fost prezenți elevi de la școlile din Reşiţa, Berzovia, Măureni, Fizeş, Brebu, Ezeriş, Slatina Timiş şi Târnova.

Cei mai buni la acest concurs au fost elevii din cercul Prietenii Pompierilor din localitatea Târnova. Locul doi a fost obţinut de elevii Şcolii Aurel Peia din Ezeriş, iar  Şcoala din Măureni s-a clasat pe locul trei.

 

 

 

Leave a reply