Arhivă

EDU2JOB-primul târg internaţional de educaţie şi locuri de muncă

Prima ediţie a târgului internaţional de educaţie şi locuri de muncă, EDU2JOB, se va desfăşura la Complexul Expoziţional EXPO Arad Internaţional  în perioada 09-10 mai.

Acest târg este un eveniment complex  adresat educaţiei şi pieţei muncii cu scopul realizării unei legături între pregătirea tinerilor şi firmele de recrutare.

‘Nu este doar un târg, ci mai mult decât atât. Este un eveniment generalist, care se adresează mai multor domenii de activitate. Participă angajatori de top din Arad, din ţară şi din străinătate, universităţi de elită, licee de renume, care vor pune la bătaie oportunităţi atractive pentru publicul vizitator’, a declarat astăzi, Gheorghe Seculici, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad, principalul organizator al evenimentului.

La acest eveniment vor participa 20 de facultăţi şi 30 de licee din ţară şi din străinătate, care îşi vor prezenta oferta educaţională. Acestora li se alătură 30 de companii care pun la bătaie 20.500 de locuri de muncă, din care 18.000 sunt oferite de angajatori în străinătate, iar 2.500 în ţară.

EDU2JOB va mai pune la dispoziţia vizitatorilor forumuri de prezentare şi momente de entertainment, cu spectacole de muzică şi teatru.

‘Chiar şi pentru cei care nu îşi caută activ un loc de muncă, sau pentru cei care nu s-au hotărât ce studii să urmeze, participarea poate fi o bună ocazie pentru a înţelege evoluţia pieţei în acest moment’, a declarat Gheorghe Seculici

La organizarea ‘EDU2JOB’ a contribuit Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad împreună cu Inspectoratul Şcolar Judeţean – C.J.R.A.E.,  în parteneriat cu Consulatul Britanic şi Camera de Comerţ Italiană pentru România, Arhiepiscopia Ortodoxă a Aradului, Compania de Transport Public şi Universitatea de Vest ‘Vasile Goldiş’ din Arad.

AGERPRES

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts