Home / Arad / Minor ascuns de tatăl său pentru a ieşi din ţară

Minor ascuns de tatăl său pentru a ieşi din ţară

Un băiat în vârstă de trei ani a fost  găsit sub bancheta unui microbuz de către polițiștii de frontieră arădeni.Minorul a fost ascuns de către tatăl său care încerca să îl treacă ilegal frontiera româno-maghiară.

‘Microbuzul în cauză, înmatriculat în Germania, în care se aflau ca pasageri 12 persoane, cetăţeni români, cu vârste cuprinse între 5 ani şi 57 ani, toţi din judeţul Giurgiu, s-a prezentat la Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac pe sensul de ieşire din ţară, la volanul acestuia aflându-se cetăţeanul român Cornel D., în vârstă de 27 ani’, a declarat comisarul şef,Daniel Iancu,  purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad.

Băiatul a fost găsit acoperit cu obiecte vestimentare între banchetă și scaunul șoferului.Toți pasagerii microbuzului au fost conduși la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Nădlac pentru a da declarații.

‘Persoanelor implicate în această cauză li s-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de participaţie improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat şi complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale care se impun’, a declarat purtătorul de cuvânt al STPF Arad.

Tatăl băiatului, Alin D., în vârstă de 19 ani a declarat că nu a avut timp să obțină documentele de călătorie necesare minorului pentru a putea călători în Germania,locul în care băiatul s-a născut.

About admin

Check Also

Prime Web Sites That Write Essays For You

Follow the steps we recommended above, and one of the best essay writing service evaluation …

Lasă un răspuns