De mai bine de câteva zile muncitorii de la Serviciul Public Direcţia pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local din cadrul Primăriei Reșita execută ample lucrări de asfaltare, reabilitare și modernizare a căilor de acces din Piaţa Agroalimentară Resiţa Sud.

Chiar dacă sunt lucrări ce aduc beneficiu zonei, acest lucru  îngreunează circulația cetăţenior și activitatea vânzătorilor din piață, datorita gabaritului utilajelor, zgomotului pe care acestea îl produc și a locului prea strâmt dintre clădirile Complexului Agroalimentar, pe unde sunt nevoiți sa se strecoare reșițenii.

Reporterul Ştiri Din Banat s-a interesat de situația actuală a lucrărilor și în urma câtorva discuții purtate cu reprezentanții lucrărilor, am aflat că până la mijlocul acestei săptămâni se va asfalta zona pietonală de vis-a vis cu tribunalul, iar dacă vremea le-o va permite se va asfalta si restul de drum, care până ieri era sub imperiul spărturilor. Acum dacă lucrările se vor finaliza într-o săptămână sau două, ori poate la finalul a două luni de lucru, aşa ca la români, rămâne de văzut!

 

 

Leave a reply