Home / Banat / CCD Caras-Severin – ,,Europa esti tu,,

CCD Caras-Severin – ,,Europa esti tu,,

Evenimentul regional intitulat „Europa ești tu” va avea loc în data de 9 mai la Universitatea Europeană ”Drăgan” din Lugoj. Organizatorii întâlnirii sunt Colegiul Tehnic „Valeriu Branişte” Lugoj, în parteneriat cu Universitatea Europeană „Drăgan” – Lugoj și Inspectoratul Școlar al Județului Timiș, cu sprijinul Biroului de Informare al Parlamentului European în România și a Reprezentanței Comisiei Europene în România.

Acțiunea face parte din activitățile de diseminare ale proiectelor europene de tip Leonardo da Vinci: Formare profesională în domeniul tehnic – Șansă pentru o carieră de succes şi Profesor format – elev motivat – progres școlar și profesional asigurat, implementate de organizator. Participanții sunt: Instituții de învățământ preuniversitar, alte organizații cu impact european la nivel local/regional beneficiare de proiecte europene. Echipa va fi formată dintr-un profesor și un elev, care va prezenta proiectul instituției pe care o reprezintă.

Termenul limită de trimitere a materialelor Power Point este  6 mai 2014, ora 14. Pentru fișele de înscriere, termenul limita de trimitere este luni, 28 aprilie și se pot trimite pe adresa de email cipriann.blaj@gmail.com

 

About editor editor

Check Also

Un autoturism a fost cuprins de flăcări pe autostrada A1

In jurul orei 10:30, autoritățile din Timișoara au fost solicitate să intervină  pentru stingerea unui …

Lasă un răspuns