S-a deschis o nouă ediţie a Târgului Primăverii

S-a deschis o nouă ediţie a Târgului Primăverii

targul-primaverii-aradEdiţia 2014 a Târgului Primăverii s-a deschis, joi, la Complexul Expoziţional EXPO Arad Internaţional al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură din judeţ, manifestarea fiind organizată în acest an cu un concept nou.
Potrivit lui Adrian S. Negrău, directorul general al CCIA Arad, în cadrul evenimentului care se va desfăşura până duminică au loc cea de-a XV-a ediţie a Târgului de flori şi grădinărit ‘Gardenia’, precum şi cea de-a XI-a ediţie a Târgului de Turism ‘Estival’, unele dintre cele mai importante manifestări de profil din Vestul ţării.

Totodată, se va organiza prima ediţie a Târgul internaţional de vânătoare şi pescuit, în cadrul căruia se vor expune articole şi echipamente de vânătoare şi pescuit, echipamente camping, precum şi oferte de turism pentru vânătoare şi pescuit.

‘Târgul Primăverii, la care participă peste 50 de expozanţi, are la bază un concept strategic de renaştere a unor evenimente cu tradiţie pentru CCIA a judeţului Arad. Ca orice manager care este în continuă luptă cu modificările şi tendinţele actuale, am luat decizia de a ‘înviora’ cele două târguri, ‘Gardenia’ şi ‘Estival’, sub o nouă înfăţişare, care să consolideze specificul acestor evenimente. Astfel s-a născut necesitatea de a contopi şi o altă branşă, cea a vânătorii şi pescuitului, în scopul de a da un plus întregului concept (…) În cele patru zile cât va dura evenimentul, ne aşteptăm ca standurile târgului să fie vizitate de peste 5.000 de vizitatori din ţară şi din străinătate’, a afirmat directorul general al CCIA Arad. AGERPRES

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )