Home / Arad / Tineri depistaţi în flagrant cu un colet cu trei kilograme de cannabis

Tineri depistaţi în flagrant cu un colet cu trei kilograme de cannabis

 

cercesori-mascati-politie2-1024x576

Trei tineri au fost depistaţi în flagrant,  de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Timiş şi procurorii DIICOT, în timp ce ridicau un colet cu trei kilograme de cannabis. Acesta urma să fie plasat pe raza municipiului Timișoara.

Cei trei au fost reținuti pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.
‘Tinerii au fost depistaţi în flagrant pe raza municipiul Arad, în timp ce ridicau coletul de la o firmă de transport internațional. În urma controlului efectuat  polițiștii au descoperit trei kilograme de cannabis, stabilind că drogurile au fost aduse din Spania’, a declarat miercuri Ionuţ Bocancea, purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Întreaga cantitate de droguri a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Pe parcursul investigaţiilor, ofiţer Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara au stabilit că gruparea infracţională ar fi acţionat în perioada 2013 – 2014 pe mai multe paliere, liderii fiind cei care ar fi organizat şi efectuat transportul drogurilor din vestul Europei. După ce erau introduse în ţară, drogurile ar fi fost plasate altor persoane care se ocupau cu distribuţia pe raza municipiului Timişoara, la nivel stradal.

Cei trei tineri, respectiv doi cetăţeni români şi un tunisian cu vârste între 25 şi 29 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de asociere la un grup infracţional organizat în vederea comiterii de infracţiuni şi trafic intern şi internaţional cu droguri de risc, urmând să fie prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării tuturor persoanelor implicate și documentării întregii activități infracţionale. AGERPRES

About admin

Check Also

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul Caraș-Severin activează îndomeniul serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul …

Lasă un răspuns