luna de sangeUn fenomen rar, astrologic, ce prevestește o nouă schimbare a lumii, va avea loc în această seară, 15 aprilie, înainte de miezul nopții. Este vorba de o eclipsă totală de lună, care potrivit profețiilor marchează sfârșitul lumii și a doua venire pe pământ a lui Mesia.

Marte, Soarele şi Pământul se vor  alinia formând o rară “opoziţie a planetelor” ce se produce o dată la 778 de zile, iar Luna, în mișcarea ei în jurul Pământului, intră treptat în umbra acestuia. Eclipsa din 15 aprilie este numită ”luna de sânge” din cauza culorii roșiatice pe care o va căpăta luna și este prima dintr-un interval de patru eclipse care se vor produce la interval de aproximativ șase luni. Cele patru astfel de eclipse vor avea loc pe 15 aprilie 214, 8 octombrie 2014, 4 aprilie 2015 și 28 septembrie 2015. Patru eclipse totale de lună produse într-un interval atât de scurt s-au produs numai de câteva ori în ultimii 2000 de ani și a coincis cu evenimente religioase semnificative la nivel global.

Un prim semn profetic este că prima luna însângerată va fi vizibilă în ziua în care evreii sărbătoresc Paștele, iar următoarea se va produce într-o altă sărbătoare iudaică importantă, de Sukkot. Celelalte două eclipse, ce se vor produce anul viitor vor avea loc tot de Paștele Evreilor și de Sukkot.

Leave a reply