Home / Caraş-Severin / Si a fost și Superkombat World Grand Prix la Reșița

Si a fost și Superkombat World Grand Prix la Reșița

superkombatUnul dintre cele mai așteptate evenimente ale acestui an, pentru reșițeni și nu numai s-a încheiat cu puțin timp în urmă. Municipiul Reșița, din județul Caraș-Severin a fost gazda Galei Superkombat World Grand Prix, ce a avut loc în prezența a sute de oameni, la Sala Polivalentă din municipiu. Gala, ce a fost transmisă televizat în 83 de țări a fost un adevărat succes și un spectacol de neuitat pentru toți cei prezenți.

Piramida, organizată la categoria 85 de kg, a fost câștigată de polonezul Dawid Kasperski, care l-a învins în finală la puncte pe surinamezul Errol Koning.  Până să ajungă să se bată în ultimul act, Kasperski l-a învins pe Ciprian Şchiopu, iar Koning a fost învingător în meciul cu Noureddine Echiguer din Maroc. Pirmida a fost deschisă de un meci de rezervă între Ibrahim El Bouni din Maroc şi sârbul Uros Bogojevic. Câştig la puncte a avut luptătorul african.

Cel supranumit “Fiul lui Dracula”- Sebastian Ciobanu a câștigat după trei runde în faţa lui Enver Slijvar din Slovenia şi care se antrenează în Elveţia.

Catalin Morosanu si Raul Catinas si-au spulberat adversarii! Cătălin Moroşanu s-a ţinut de cuvânt şi l-a învins pe Mohamed Abdel Karim-”Hulk”. Morosanu l-a pus la podea pe Mohamed Abdul Karim (Egipt) in prima repriza, dar acesta a rezistat in cele din urma trei reprize! Arbitri l-au declarat insa invingator pe Morosanu.

De cealaltă parte, lugojeanul Catinas l-a facut TKO pe Brice Guidon. Francezul a fost pus la podea tot în prima repriză, dar nu a mai rezistat și în a doua.

Errol Konning (Surinam) a castigat prin KO meciul cu Nour-Edinne Echiguer (Maroc). Marocanul a fost pus la podea cu o lovitura de genunchi si nu s-a mai ridicat

Evenimentul, organizat cu sprijinul Primăriei Reșița, a început cu două meciuri de MMA care au fost câștigate de luptători români. Aurel “Mineru” Pîrtea l-a învins prin abandon în prima repriză pe Christos Tsoulfas, iar Zsolt Balla a câștigat tot prin abandon, dar în repriza a doua pe un alt grec Christos Pappas. În meciul pentru promovarea anti-violenței  timișoreanul Florin Ilie a fost învins prin abandon, după ce a fost numărat de trei ori, de agentul de circulație din Dîmbovița Dan Mocanu.

Un alt motiv de bucurie pentru reșițeni a fost și faptul că toate încasările din bilete vor fi donate Centrului Olimpic de Box, dar şi mai multor cazuri sociale din localitate”, a declarat președintele Superkombat, Eduard Irimia.

About editor editor

Check Also

Anunți Primăria Reșița privind plata taxei anuale a locurilor de parcare domiciliu/reşedinţă

                                                             ROMANIA                                                                                                                                    JUDETUL CARAS-SEVERIN                                                           MUNICIPIUL   RESITA            DIRECTIA …

Lasă un răspuns