Superkombat World Grand Prix la Reşiţa, în această seară

Superkombat World Grand Prix la Reşiţa, în această seară

poster Superkombat ResitaVedetele Local Kombat, Cătălin Moroşanu, Raul Cătinaş, Sebastian Ciobanu şi Ciprian Şchiopu sunt cei patru sportivi români care vor lupta, ]n această seară, de la ora 20, la Reşiţa, în primul Superkombat World Grand Prix al anului. Evenimentul, ce va fi găzduit de Sala Polivalentă din municipiu, este organizat în parteneriat cu Primăria Reşiţa şi transmis în direct în peste 80 de ţări.

După ce a absentat de la marea finală a sezonului 2013, Moroşanu se întoarce în ring împotriva vedetei din Extreme Fighting Championship Africa, egipteanul Mohamed Abdel Karim (1,93 m, 110 kg), poreclit Hulk, datorită stilului său extrem de agresiv.

În meciul cap de afiş de la Reşiţa, Cătinaş se va duela cu cel mai bine cotat luptător francez în acest moment, Brice Guidon, cel care i-a învins de-a lungul timpului, printre alţii, pe Hesdy Gerges, Rico Verhoeven şi Frank Munoz, campionul Superkombat 2013. “Este mai înalt decât mine cu 16 centimetri, dar nu mă tem. Aproape tot timpul am luptat având acest dezavantaj şi de cele mai multe ori am câştigat. Am promis că 2014 va fi anul meu şi am de gând să mă ţin de cuvânt”, a spus sportivul originar din Lugoj, care vizează titlul mondial la categoria grea. Sebastian Ciobanu va lupta la rândul său, după o pauză de 7 luni, urmând ca pe 12 aprilie să-l înfrunte pe slovenul Enver Slijvar, câştigător al galei Superkombat New Heroes Italia, cel care în prezent este antrenat de legenda K-1, Xhavit Bajrami. Cel de-al patrulea român, Ciprian Şchiopu, va fi prezent în turneul piramidal de patru la categoria semigrea.

 De asemenea, în urma parteneriatului pe plan naţional cu Federaţia Română de Kempo, în premieră pentru o gală Superkombat, vor fi programate şi trei meciuri pe reguli de MMA. George Păcurariu, autorul celui mai spectaculos KO din America în 2013, Aurel “Pirtea” Mineru şi cel mai bun greu român din MMA, Zsolt Balla, vor disputa meciuri internaţionale în deschiderea evenimentului de la Reşiţa. “E un proiect pilot cu meciurile de MMA, iar în funcţie de reacţia publicului, vom continua să promovăm şi acest sport. De la calitatea producţiei de televiziune şi până la meciurile în sine, avem toate ingredientele necesare pentru un eveniment de top. E meritul autorităţilor locale din Reşiţa, în special, care au înţeles importanţa acestui produs şi că evenimentul va beneficia de o expunere mediatică uriaşă. În plus, toate încasările din bilete vor fi donate Centrului Olimpic de Box, dar şi mai multor cazuri sociale din localitate”, a declarat preşedintele Eduard Irimia.

Biletele se mai pot procura și costă între 50 şi 100 de lei și pot fi achiziţionate de la Sala Polivalentă din Reşiţa, dar şi din reţeaua eventim, magazinele Germanos, Orange şi Vodafone din toată ţara. Gala Superkombat World Grand Prix, programată să înceapă de la ora 20:00, va fi transmisă în România, în direct pe Sport.ro, iar imediat după miezul nopţii, în reluare, pe Pro TV. La nivel global, gala va putea fi urmărită în direct în 83 de ţări.

Publicitate

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Disqus (0 )