minoraSâmbătă 12 aprilie

Gabriela Călina, minora în vârstă de 14 ani, din Eftimie Murgu care a dispărut ieri după-amiază a fost găsită în această dimineață. După ore de căutare de către echipele de polițiști fata fost găsită pe un câmp din zona localității de unde a dispărut, declarându-le polițiștilor că a plecat de acasă fiindcă s-a certat cu mama sa. Minora a fost predată familiei și s-a constat că nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Vineri 11 aprilie

În după-amiaza acestei zile, de 11 aprilie, în jurul orelor 15.30, Secţia nr.6 de Poliţie Rurală Bozovici a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112, de către un bărbat cu privire la faptul că fiica sa minoră Roscoban Gabriela Calina, în vârstă de 14 ani, a plecat la şcoală şi nu a mai revenit.

Din primele verificări s-a stabilit că minora s-a deplasat din localitatea Eftimie Murgu, de la o prietenă cu un autoturism condus de un tânăr pe care-l cunoştea, până în localitatea Pataş, urmând ca aceasta să ajungă în Borlovenii Vechi la domiciliul tatălui său.

 Semnalmente:  brunetă; ochi căprui;  înălţime 1,60 m; aproximativ 50 kg, faţa ovală;

 La data dispariţiei era îmbrăcată cu o pereche de blugi de culoare albastră, o geacă de piele de culoare neagră şi o eşarfă de culoare gri. Tânăra a mai fost plecată în mod voluntar de la domiciliu. Oricine a văzut-o şi poate da informaţii cu privire la identificarea acesteia  este rugat să sune la 112 sau să informeze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Leave a reply