Luptătorii pentru acţiuni speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin şi poliţişti de ordine publică au organizat, în cursul zilei de astăzi,  o activitate de amploare în curtea Liceului Teoretic Traian Doda din Caransebeş. Celor peste 100 de elevi participanți la manifestare le-au fost  prezentate câteva demonstrații de forţă, în care au fost imobilizați infractori violenţi, fie ei chiar şi înarmați cu cuţite.

 După spectacolul de debut, oferit de „mascaţi”, copiii au putut admira trei câini poliţişti care, deşi în preajma celor mici au fost foarte docili, la vederea „suspecţilor” au demonstrat că pot fi partenerii de nădejde ai poliţiştilor în lupta cu infracționalitatea. Ocolirea obstacolelor, aport sau aşteptarea poliţistului într-un punct fix au fost câteva dintre exerciţiile pe care câinii le-au executat exemplar spre încântarea copiilor.

La finalul activităţii, copiii s-au împrietenit cu câinii poliţişti, pe care i-au putut mângâia în voie, dar le-au fost prezentate şi autospecialele pentru intervenţii ale luptătorilor pentru acţiuni speciale, ne-a informat purtătorul de cuvânt Ag. pr. de poliție Ancuţa-Ramona Cărbunaru.

 

 

Leave a reply