NATOMinisterul Afacerilor Externe (MAE) organizează concursul online de desene pentru copii ‘Supereroii NATO’, pentru a promova în rândurile publicului tânăr beneficiile apartenenţei României la această alianţă, Demersul face parte din programul de evenimente prin care se aniversează 10 ani de la aderarea României la NATO.

Concursul se desfășoară pentru cinci categorii de vârstă, între 4 şi 13 ani, urmând ca la fiecare categorie să fie trei premii şi o mențiune. Lucrările prezentate trebuie să fie o creaţie personală şi originală a autorului, să respecte tema concursului, să fie executate pe suport de hârtie, format A4, realizate în creion simplu, creioane colorate, acuarele sau carioca, iar în colţul din dreapta, jos al lucrării trebuie să fie scris numele participantului.

Formularul de înscriere trebuie să conțină numele şi prenumele participantului la concurs şi al părintelui care îl asistă şi reprezintă în acest demers, vârsta, adresa de contact completă, numărul de telefon şi adresa de e-mail. Formularul de înscriere în concurs şi lucrarea se trimit scanate în format JPEG şi PDF, pe adresa aniversare.nato@mae.ro, până la data de 15 mai 2014.

Câştigătorii concursului vor fi anunţaţi pe pagina de internet a MAE urmând ca cele mai bune desene să facă parte dintr-o expoziţie care va fi inaugurată la sediul ministerului. Festivitatea de premiere va avea loc în luna iunie 2014. Regulamentul concursului poate fi accesat la adresa http://www.mae.ro/sites/default/files/file/pdf/regulament_concurs_online_desene_supereroii_nato.pdf. AGERPRES

Leave a reply