Premiu Internațional obținut de către Serviciul de Telecomunicații Speciale

Premiu Internațional obținut de către Serviciul de Telecomunicații Speciale

Foto premiu STSLa 10 ani de la prima convorbire prin numărul 112, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale a primit Premiu european pentru cea mai bună reformă în Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă. Această distincție recompensează devotamentul, implicarea şi performanțele obținute de către STS în promovarea şi dezvoltarea SNUAU.S-au înscris participanţi din toată Europa, candidaturile acestora fiind analizate de o comisie de experți independenți, înainte de a primi votul membrilor Asociaţiei Europene a Numărului de Urgenţă (EENA).

Juriul internaţional a apreciat că Serviciul de Telecomunicații Speciale a dezvoltat sistemul 112 într-o manieră eficientă, luând în calcul, atât rezultatele tehnice, cât şi pe cele operaționale cu impact major asupra calităţii serviciilor şi a siguranței cetăţenilor. La acest eveniment au fost aproximativ 350 de participanți, reprezentanți ai serviciilor de urgență, organizații internaționale, oficiali ai instituțiilor europene, furnizori de soluții, care au susținut şi au recunoscut excelența în domeniul serviciilor de urgență din Europa. Au mai fost acordate şi alte distincții pe diferite categorii.

“Ceremonia premiilor europene 112 din acest an poate fi considerată “Oscar-ul în domeniul serviciilor de urgenţă”. Câştigătorii ne-au demonstrat că, împreună, avem capacitatea de a construi o societate mai sigură şi că putem stabili un standard ridicat în domeniul serviciilor de urgenţă din întreaga lume”,  a declarat Demetrios Pyross, Preşedintele Consiliului Consultativ al EENA.  Acesta este cel de-al patrulea premiu european 112 obţinut de către Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) după cele din 2009 şi 2013 pentru cele mai bune campanii de educare – informare şi cel din 2011 pentru salvare remarcabilă.

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )