liviu spataru
Fostul Primar al Reșiței, Liviu Spătaru a primit astăzi sentința definitivă: trei ani de închisoare cu executare. Curtea de Apel Craiova a pronunţat  sentinţa definitivă în dosarul instrumentat de DNA pe numele lui Liviu Spătaru, fost primar al Reşiţei, în mandatul 2004 -2008. Magistraţii au decis să-l condamne pe Spătaru la trei ani de închisoare cu executare pentru luare de mită.
Conform rechizitoriului întocmit de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, fostul primar al Reşiţei, Liviu Spătaru, ar fi primit mită, plata unei excursii în Muntenegru, pentru a favoriza un contract de achiziţie de carburant nebugetat.
Primarul oraşului Reşiţa, Liviu Spătaru, împreună cu familia sa, şi-a făcut sejurul în Muntenegru, pe banii firmei SC Petrodan Company SRL,  Toată distracţia edilului-şef l-a costat pe administratorul firmei aproximativ 2.000 de euro.Gestul acestuia nu a fost unul de caritate, afaceristul fiind ajutat la rândul său de primar să obţină pentru o altă firmă de a sa, IDN Grup Inc SRL, perfectarea unui contract de achiziţii publice de produse petroliere, pe care primăria le-a plătit în avans din banii publici, fără ca produsele să fie livrate în totalitate.

Procurorii DNA susţin că Liviu Spătaru a cauzat în acest sens un prejudiciu Consiliului Local al Municipiului Reşiţa de 130.000 euro.

Curtea de Apel Craiova a pronunţat vineri, 28 martie 2014, sentinţa definitivă în dosarul instrumentat de DNA pe numele lui Liviu Spătaru, fost primar al Reşiţei în mandatul 2004 -2008. Magistraţii au decis să-l condamne pe Spătaru la trei ani de închisoare cu suspendare pentru luare de mită. Ştiri pe aceeaşi temă Emisiunea „Historia“, duminică, de la 13:00, la Prima TV: A învins Mih… Contra a plecat din România şi a nimerit în „iadul“ spaniol: scandal l… Un poliţist local de la Turnu Severin i-a rupt maxilarul unui bărbat î… Conform rechizitoriului întocmit de procurorii Direcţiei Naţionale Anricorupţie, fostul primar al Reşiţei, Liviu Spătaru, ar fi ar fi primit mită, plata unei excursii în Muntenegru, pentru a favoriza un contract de achiziţie de carburant nebugetat. Astăzi, 28 martie 2014, judecătorii Curţii de Apel Craiova au decis să-l condamne definitiv pe Spătaru la trei ani închisoare cu suspendare.Citeste mai mult: adev.ro/n35jcd

Leave a reply