Picture CSM Resita fotbal metaluAntrenorul echipei de fotbal UTA Arad, Adrian Falub, a acceptat oferta celor de la ASA Târgu Mureş, grupare cu care a promovat în prima ligă în sezonul 2009-2010, alături de el urmând să părăsească Aradul şi ‘secundul’ său, Marius Suller.
Falub a fost contactat de târgumureşeni după ce aceştia s-au despărţit în week end-ul trecut de tehnicianul Ioan Ovidiu Sabău, iar ulterior au fost refuzaţi de Daniel Isăilă, care a părăsit la rândul său formaţia Astra Giurgiu.
Decizia lui Falub de a părăsi banca tehnică a echipei UTA a fost determinată şi de faptul că Adrian Marţian, care era aşteptat la club luni dimineaţă, pentru o discuţie cu ‘cărţile pe faţă’ alături de creditorul majoritar, Giovanni Catanzariti, nu şi-a respectat promisiunea, acest lucru umplând probabil paharul pentru Adrian Falub, care a afirmat în repetate rânduri că nu poate lucra cu fotbalişti nemulţumiţi.
Şi totuşi, chiar dacă a acceptat oferta celor de la Târgu Mureş şi chiar a condus antrenamentul de marţi dimineaţă al acestora, Falub era dispus să revină asupra deciziei, cu condiţia ca Adrian Marţian să achite restanţele salariale jucătorilor până (marţi) la ora 14.
‘Îmi pare rău de jucătorii pe care îi las în urmă, căci am format o echipă bună care are mari şanse să se salveze de la retrogradare. Cine vine în locul meu nu trebuie decât să pregătească fiecare joc în parte, să ţină unit grupul. Dar, pe lângă asta, e nevoie ca echipa să fie susţinută sută la sută de conducere, plătind salarii şi asigurând şi celelalte condiţii normale la o echipă de fotbal’, a declarat între altele Adrian Falub, ulterior plecării de la Arad.
În locul lui Falub ar putea veni la UTA, antrenorul Alin Artimon, cu care conducerea clubului a demarat negocierile.AGERPRES

Leave a reply