[fvplayer src=’//stiridinbanat.ro/wp-content/uploads/2014/03/Imbracati-cu-tigari.mpg’ width=620 height=476 splash=’http://stiridinbanat.ro/wp-content/uploads/2014/03/stiridinbanatlogo-yb.jpg’]

haine ascunse tigari contrabandaCu toate acestea polițiștii de frontieră i-au considerat lipsițide gust și nu au fost de acord cu vestimentația propusă de trei contrabandiști, ba chiar le-au întocmit și dosar penal.

Politiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Naidăş au depistat trei cetăţeni români, care aveau ascunse pe corp şi în bagajele personale 134 pachete ţigări de contrabandă. Aceștia au oprit pentru control pe D.N. 57, între localităţile Moldova-Nouă – Oraviţa, autoturismul marca “Dacia”, condus de o domnișoară în vârstă de 36 ani, având și doi pasageri. Cei trei cetăţeni români sunt domiciliaţi pe raza judeţului Caraş-Severin.

„În urma controlului efectuat asupra persoanelor mai sus menţionate a fost descoperită ascunsă pe corp şi în bagaje, cantitatea de 134 pachete ţigări de diferite mărci (cu timbru sârbesc), fără documente legale de provenienţă, în valoare totală de 1.608 lei. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar poliţiştii de frontieră au întocmit celor trei persoane actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă“ ne-a declarat ag. Echert Ermina, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliiei de Frontieră Caraș-Severin.

Leave a reply