Home / Banat / PNL este partidul occidental al României, care întotdeauna a apărat valorile fundamentale ale Europei

PNL este partidul occidental al României, care întotdeauna a apărat valorile fundamentale ale Europei

Razvan VidescuPNL este partidul occidental al României, care întotdeauna a apărat valorile fundamentale ale Europei, cea mai importantă fiind libertatea. Tocmai de aceea, PNL este cel mai îndreptățit să vorbească despre nevoia de îndepărtare de impostura, demagogia și minciuna care au invadat de atâția ani viața politică din România.
PNL are, în Parlamentul European, reprezentanți competenți cu care va merge mai departe, oameni care au făcut lucruri concrete în domenii importante precum infrastructură, telecomunicații, sănătate, dreptul la liberă circulație și dreptul la muncă.
Românii au un cuvânt mult mai puternic de spus în Europa, pentru că au dat măsura capacității lor de a se adapta, de a munci și de a învăța.
Liberalii vor o Europă mai puternică, o Europă mai dinamică din punct de vedere economic și mai puțin birocratică, o Europă mai coerentă în politica sa externă, o Europă mai înțelegătoare cu diversitatea și cu diferența.
Vrem o Europă unită, cu acțiuni și cu politici coerente, dar vrem o Europă în care indivizii, ca și națiunile, să-și păstreze dreptul la diferență.
România nu merge în Uniunea Europeană spre a dispărea ca națiune, ci spre a se întări. România are șansa, în Uniunea Europeană, de a deveni cu adevărat puternică.
Razvan Videscu
Presedinte TNL CS
Membru BPN TNL Romania

About admin

Check Also

Prime Web Sites That Write Essays For You

Follow the steps we recommended above, and one of the best essay writing service evaluation …

Lasă un răspuns