Home / Banat / Fotbal – Cosmin Contra: Şi eu sunt cu cei care cer graţierea lui Gică Popescu

Fotbal – Cosmin Contra: Şi eu sunt cu cei care cer graţierea lui Gică Popescu

dosar penalAntrenorul Petrolului Ploieşti, Cosmin Contra, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că este alături de cei care solicită graţierea lui Gică Popescu, el arătând că acesta nu este genul de persoană care să ‘merite’ să stea în închisoare.

‘Şi eu sunt cu acea lume care cere graţierea lui Gică Popescu. Cred că nu este genul de persoană care să fi comis o aşa infracţine încât să stea închis. Nu ştiu detaliile acestui proces, dar, din ce îl cunosc eu pe Gică Popescu, nu cred că este persoana care să merite să stea trei ani şi două luni în închisoare’, a spus Contra.

Acesta a arătat că nu poate comenta decizia magistraţilor, în condiţiile în care nu are pregătirea necesară. Totuşi, şi-a exprimat speranţa că mai există căi de atac la decizia magistraţilor.

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti l-au condamnat marţi pe Gheorghe Popescu la trei ani, o lună şi zece zile de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor. AGERPRES

About admin

Check Also

S-a semnat contractul “Reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune, a rețelelor de distribuție și rețelelor de canalizare din Reșița”

Contractul CS-CL-06 “Reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune, rețelelor de distribuție și rețelelor de canalizare …

One comment

Lasă un răspuns