Breaking News
Home / Banat / Expressdebanat.ro: UN BĂIAT DIN CARAŞ-SEVERIN „SE BUCURĂ” DE COPILĂRIE CU MASCA PE FAŢĂ! PĂRINŢII CER DISPERAŢI AJUTOR!

Expressdebanat.ro: UN BĂIAT DIN CARAŞ-SEVERIN „SE BUCURĂ” DE COPILĂRIE CU MASCA PE FAŢĂ! PĂRINŢII CER DISPERAŢI AJUTOR!

FOTO: www.expressdebanat.ro

Viaţa unui băiat de numai cinci ani s-a transformat într-un coşmar, după ce a fost diagnosticat cu o boală pe care nimeni nu şi-o doreşte. Activităţile în aer liber şi le petrece, de fiecare dată, cu o mască pe faţă şi, mai tot timpul, singur.

Provenit dintr-o familie simplă, Mario Bibolariu se luptă cu o boală grea ca să poată trăi şi să se bucure de etapele vieţii. Părinţii cer disperaţi ajutor pentru ca băiatul lor să fie alături de ei, acesta având mare nevoie de sânge. Micuţul a fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică pe când avea doi ani şi de atunci se chinuiește cu tratamentul impus de medici, un tratament extrem de costisitor care depăseşte cu mult prea mult puterile celor dragi.

Citește mai multe pe http://expressdebanat.ro/foto-un-copil-din-caras-severin-se-bucura-de-copilarie-cu-masca-pe-fata-parintii-cer-disperati-ajutor/

About admin

Check Also

Orban, despre imaginile cu bolnavii de la Spitalul din Reşiţa: Aşa ceva nu mai trebuie să se întâmple

Premierul Ludovic Orban susţine că preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, liberalul Romeo Dunca, ceruse dezafectarea Staţionarului …

Lasă un răspuns