Tinerii social democrați au iubit românește de Dragobete

Tinerii social democrați au iubit românește de Dragobete

bowling,tsd,ozone,dragobeteTinerii Social Democrați din Reșița au organizat o manifestare dedicată  îndrăgostiților, toate acestea prilejuite de sărbătoarea dragostei la români – Dragobetele, sub motoul  „Iubește Românește de Dragobete“.

Sărbătoarea Dragobetelui a fost îmbrățișată de către Organizația de Tineret a Partidului Social Democrat, sub motoul Iubește românește de Dragobete declarându-se purtătorii și păstrătorii obiceiurilor și datinilor autentice românești, nedorind să importe tradiții din afară ca Valentines Day care prin feneomenul globalizării a căpătat o tot mai mare amploare, mai ales în latura comercială a sărbătorii dragostei și îndrăgostiților. Dar ca orice tineri aceștia au ales  să adapteze sărbătoarea  românească a dragostei  la nevoile și dorințele tinerilor născuți și crescuți la oraș. Astfel Tinerii Social Democrați au organizat la un cunoscut local din Reșița o manifestare pentru a serba Dragobetele.

DSC_3811Desigur, cele 13 cupluri înscrise în concurs, au trebuit să dovedească și că se iubesc și se cunosc foarte bine, având de trecut mai multe probe: proba de bowling, hochei, proba cu oul prin panatalonul iubitului și, evident, proba declarațiilor de dragoste.

Participanții, membrii, prieteni ai acestora sau simpli simpatizanți s-au declarat încântați de manifestare mai ales că muzica, veselia , probele incitante s-au ținut lanț, iar fiecare probă s-a încheiat cu câte un premiu pentru câștigători care a constat în tricouri și sticle de vin. Desigur, iubirea, a fost adevărata câștigătoare.

Ca la orice sărbătoare a dragostei nu puteu lipsi declarațiile de dragoste prin care participanții au putut să își demonsteze  că au cuvintele necesare pentru a-și putea exprima sentimentele de iubire și afecțiune față de persoana dragă sufletului lor.

Sărbătoarea Dragostei a continuat până în zori chiar dacă manifestarea  s-a desfășurat la început de săptămână semn că dragostea dă puterea și motivație pentru orice.

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )