hc caras severin handbal restaEchipa masculină de handbal CS Caraş-Severin se pregăteşte pentru primul joc oficial din 2014. Sâmbătă, elevii lui Aihan Omer au meci greu, în deplasare, la Dinamo Bucureşti.

Pauza de iarnă a fost scurtă pentru echipele care evoluează în Liga Naţională masculină de handbal. Întrecerea se reia la acest sfârşit de săptămână, cu jocurile etapei a 14-a, a treia din programul returului de campionat.

Lotul cărăşean nu este foarte numeros, dar în ultima perioadă au fost recuperaţi câţiva jucători de bază care pot face diferenţa în teren.

‘Petrea şi Rohozneanu vor intra în competiţie. Singura problemă e că s-a retras Cuciula, iar Pârvan nu poate continua, decât după două luni. Pe lângă aceste probleme, ne confruntăm cu lipsa unui pivot de meserie. Se pare că vom juca şi în acest retur tot aşa. Dar eu, ca antrenor, sunt optimist şi le transmit şi jucătorilor aceeaşi stare, cărora le impun, ca la fiecare meci, şi aceeaşi mentalitate, de învingători’, a declarat Aihan Omer, antrenorul CS Caraş-Severin.

Obiectivul echipei cărăşene, în cel mai greu an din istoria acestei formaţii, este menţinerea în Liga Naţională, spune Aihan Omer.

‘Nu va fi deloc uşor, dar merg pe dăruirea şi puterea de luptă a jucătorilor mei. Sper ca ei să înţeleagă faptul că e cel mai greu an de când suntem împreună şi să încercăm să scoatem echipa din această stare dificilă’, a mai afirmat antrenorul CS Caraş-Severin.

Handbaliştii cărăşeni au plecat vineri dimineaţa spre Bucureşti şi pentru a putea vedea pe viu, în această după-amiază, meciul dintre Steaua şi Poli Timişoara. Cărăşenii îi văd astfel la lucru pe viitorii adversari, pentru că în etapa următoare, CS Caraş-Severin va primi acasă replica steliştilor.

Deocamdată, însă, elevii lui Aihan Omer se concentrează pe meciul cu Dinamo. Partida este programată sâmbătă, de la ora 12,30, în sala Dinamo din Capitală.

Înaintea acestui joc, CS Caraş-Severin ocupa locul 10 al clasamentului, cu 10 puncte în cont, în timp ce bucureştenii se află pe patru, cu un total de 26 de puncte. Şi tot la acest sfârşit de săptămână se reia competiţia feminină la nivelul diviziei A.
Sâmbătă, de la ora 11,00, handbalistele Universităţii Eftimie Murgu din Reşiţa vor primi, la Sala Polivalentă, replica formaţiei CS Universitatea Constantin Brâncuşi din Tg. Jiu. AGERPRES/

Comments

Leave a reply