Picture 358În tribune la Sala Polivalentă din Reşiţa, la Memorialul ,,Viorel Racoceanu” foarte multe tinere. Nu întâmplator este prezentă şi Laura Rus, componentă de bază a Echipei Naţionale de Fotbal a României. Deşi în vacanţă, Laura nu poate sta departe de fotbal, fie el chiar de sală.
În prezent, bocşanca, este om de baza la echipa daneză Fortuna Hjorring. Născută la Bocşa în întai Octombrie 1987, Laura se îndrăgosteşte de fotbal şi face pasul către acest sport, la Pandurii Târgu-Jiu. Evoluţia bună, o propulsează uşor, uşor catre vârf. După un transfer la Târgu-Mureş, unde Laura devine cu 98 de goluri golgeterul României, urmează în scurt timp un transfer la Recreativo Huelva în Spania, ca mai apoi să ajungă foarte repede în Cipru la Apollon Ladies Limassol, cu care Laura devine câştigătoare a campionatului, a cupei şi cu 11 goluri marcate în Liga Campionilor, devine în premieră pentru România golgeter al acestei competiţii. O mândrie a Banatului, Laura Rus, a fost cea care a dat lovitura de începere a Finalei Memorialului ,,Viorel Racoceanu”. Laura a primit aplauze la scenă deschisă de la publicul spectator prezent la turneul de la sfârşitul lui Decembrie 2013 de la Reşiţa, fiind premiată cu un mic cadou şi-un buchet de flori de triplul Campion Mondial la box-amator, actualmente Preşedinte al Federaţiei Române de Box, Francisc Vaştag.
,,Păcat că la meciurile echipei naţionale avem in tribune doar rudele, şi nimeni nu face prea multe pentru promovarea fotbalului feminin” ne spunea cu tristeţe in glas, Laura Rus.
,,Multumesc frumos organizatorilor pentru această surpriză plăcută şi doresc tuturor cărăşenilor, şi nu numai, Sărbători Fericite !” a încheiat Laura.

Leave a reply