Home / Banat / EXCLUSIV FOTO VIDEO Reșițenii au dat dovadă de creativitate și inventivitate – Fanfara spiridușilor i-a cucerit

EXCLUSIV FOTO VIDEO Reșițenii au dat dovadă de creativitate și inventivitate – Fanfara spiridușilor i-a cucerit

DSC_2006Nu de puține ori sărăcia sau vremurile tulburi i-au făcut pe reșițeni să-și închidă ușile față de nesfârșitele alaiuri de colindători care înroșeau interfoanele blocurilor din Govândari. Numai că, inventivitatea și creativitatea a făcut ca o mică trupă de muzicieni, căreia i s-a alătura însuși Moș Crăciun, să cucerească pe loc inimile reșițenilor și să devină cea mai așteptată ceată de colindători din oraș.

Fără a bate cu nesimțire la ușă sau a cânta inepuizabil la ușă până iese vre-o gazdă, fanfara spiridușilor a reușit să dea dovadă de bun simț, dar și de bun gust. Și-a adaptat repertoriu excelent pentru această perioadă și au adus nu numai colindă, ci multă veselie.

Oamenii au ieșit la geamuri și balcoane, și-au deschis porțile caselor și i-au primit și cinstit cu bucurie pe spiridușii din fanfară. Iar, cum minunile se petrec cu ușurință de Crăciun, fanfara spiridușilor a ajuns și la ușa unuia dintre cei mai buni regizori ai generației tinere: Sabin Dorohoi. Acesta nu numai că le-a deschis ușa, dar și-a luat aparatul și a realizat ceea ce știe el mai bine: un scurt metraj de calitate cu o colindă cum rar întâlnești, imortalizând acest 25 decebrie 2013, care s-a dovedit atât de inspirat și creativ pentru artiști, fie ei cântăreți, regizori ori simplii fotografi…

About admin

Check Also

Călin Cheregi este antrenorul interimar al Reşiţei. Cristian Bobar: „Sunt foarte multe propuneri de antrenori, sper să luăm decizia cea mai bună”

După despărţirea de Alexandru Pelici, conducerea clubului CSM Reşiţa a decis să meargă pe mâna …

Lasă un răspuns