Arhivă

,,Tu esti adevărata VOCE A ROMÂNIEI Jovana”

1Ei bine, da. Nu sunt simple zvonuri, sunt reacţiile fireşti ale multor persoane privitoare la concursul difuzat de postul PROTV. E dreptul fiecăruia la o opinie. Dar opiniile sunt diverse, mai mult sau mai puţin subiective.
Mulţi concurenţi la startul competiţiei, puţini cei ajunşi in fazele finale. Întâmplător, sau nu, în această fază finala o întâlnim pe Iovana.
Jovana Milovanovic, născută în 27 Noiembrie 1995, în Serbia, în localitatea Arandjelovac, din Zoran si Liliana, tatăl pastor sârb si mama româncă din Banat. La numai 17 ani si câteva luni, talentul moştenit din familie este pus în valoare la concursul postului de televiziune PROTV, ,,VOCEA ROMÂNIEI”. Puştoaica din Serbia, a reuşit incă de la debutul ei in concurs, să surprindă asistenţa din sala de concurs dar şi pe cea a telespectatorilor, întorcând pur şi simplu spatele spectatorilor, cântând şi incântând asistenţa si cucerind cu vocea ei.
A intrat pe scena visând să se întoarcă Marius Moga, despre care a spus că este un “little Mozart” pentru ea, dar şi Horia Brenciu, pentru că “are o inimă mare”. Iar dorinţa i s-a implinit cel puţin pe jumatate. Pe Marius Moga l-a convins vocea ei într-atat încât să apese butonul care i-a adus Jovanei un antrenor şi un loc în etapa urmatoare a concursului.
“Ea ar putea fi Vocea României. Are putere atunci când cantă”, a fost de părere antrenorul ei, Marius Moga. Şi nu s-a înşelat…
Majoratul a prins-o în concurs, unde răutaţile s-au ţinut lanţ la adresa frumoasei sarbo-românce, frumuseţe care-a făcut loc multor interpretări
Copil ascultător, Jovana n-a dezamăgit nici în următoarea etapă a concursului. Mai mult de atât, la etapa din 1 Decembrie 2013, de Ziua Naţională a Republicii România, surpriza a fost aceeaşi Jovana Milovanovic.
Jovana Milovanovic a avut curajul să cânte o piesă românească şi a facut-o atât de bine, încât a impresionat deopotrivă publicul şi juriul.
Jovana, a surprins asistenţa interpretand impecabil o piesă a regretatei Mădălina Manole, “Tu n-ai avut curaj”.
În 2 Decembrie seara, pe contul Jovanei de facebook apare o nouă fotografie şi alături un text, ,,Dragii mei, mulţumesc pentru susţinere! M-a rupt emoţia aseara! Mulţumesc pentru voturi, pentru căldura, pentru dragoste şi va îmbrăţişez cu inima pe toţi ”
Reşiţenii au adoptat-o repede, pentru că s-a aflat că mama a terminat la Reşiţa Liceul de Matematică Fizică, dar mai ales după ce s-a aflat de pe diferite conturi de facebook că Jovana Milovanovic este in fotografii langă reprezentanţii cărăşeni la Vocea României, Andrei Chermeleu şi Gabriel Burduja.
În semifinală din păcate, jocurile fiind făcute pentru alţi concurenţi cu muşchi şi mai puţin cu voce, au picat la duel cele două fete care-au legat o frumoasă prietenie in concurs, Jovana Milovanovic şi Sânziana Niculae.
Surprinzător, după eliminarea din competiţie, la cateva secunde după evenimentul nedorit, pe contul Jovanei de facebook apare scris ,,Votati Sanziana Niculae ! She is the Winner!” Frumos gest de Fair-Play !
După ce s-au limpezit oarecum apele in culise, vedem pe contul Jovanei ,,Dragii mei,am caştigat trofeul cel mare INIMA VOASTRĂ !
Şi voi pe a mea I will always love you! ”
Mii de mesaje incă surprind şi arată dragostea şi simpatia cu care-a fost primita acasă in România Jovana, o Jovana care-a declarat recent că ar vrea sa se mute in România.
– Ana-Maria Nastase: ,,Tu esti vocea ”
– Tab Mitu: ,,Într-o lume atât de dură şi de răutăcioasă apri tu Jovana cu ovoce dulce şi duioasă şi ne faci să visăm şi la altă fel de viaţă. Acei ochii minunaţi care au vrăjit România, acei ochii şi acel chip de înger acompaniaţi de o voce super care imi face inima sa bată tare.Iţi urey Sărbatori cu drag şi sper să ne cânţi şi să ne încânţi din nou, curând.”
– Ceocu Camelia: ,,felicitari Jovana Milovanovic , iti doresc din suflet un viitor asa cum meriti tu !!! Sunt sigura ca vei merge mai departe!!”
– Gheorghe Rindasu: ,,La Mulţi Ani Jovana şi ai grijă de acest trofeu câştigat (inimile noastre)este mai preţios decât oricare alt premiu.Sărbători fericite alături de minunata ta familie.Domnul sa va binecuvânteze!”
Sunt doar câteva dintre mesajele aparute pe contul de facebook al Jovanei .
Desigur că multe dintre mesaje sunt şi din cealalta parte a inimii Jovanei, de la tatăl Zoran, mesaje in limba sârba, dar şi foarte multe alte mesaje in engleză, franceză, spaniolă, italiană, un mesaj chiar in daneză.
,,Cu siguranţa o voi incuraja personal pe Iovana să continue, să nu se oprească aici. Mă voi opri eu, nu inainte de-a vă ura tuturor acelora care aţi fost alături de noi în toată această ultimă perioadă, Sărbatori Fericite tuturor !” a încheiat Zoran Milovanovic, tatăl Jovanei.

Dan-Alioşa Ulici

1 comment
Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts