Arhivă

FOTO Debut al Memorialului „Mircea Chivu“ ediția 2013

DSCN4599După o pauză de trei ani, Reşiţa a reluat Memorialul „Mircea Chivu“ la fotbal, competiţie ce s-a adresat în exclusivitate juniorilor. La start s-au înscris 6 echipe (CSMŞ Reşiţa cu 2 echipe, Gloria şi Muncitorul Reşiţa, CSS Caransebeş şi Şcoala de Fotbal „Micii  Campioni“. Competiţia a fost deschisă de prezentarea loturilor echipelor participante şi de o alocuţiune a Marianei Chivu, soţia fostului antrenor al CSM Reşiţa şi mama fotbalistului Cristian Chivu. Cel din urmă nu a putut fi prezent la Sala Polivalentă din Reşiţa dar a ţinut să transmită, prin intermediul mamei sale, că se bucură foarte mult că acest memorial în cinstea tatălui său a fost reluat. A urmat o scurtă prezentare a vieţii celui care a fost Mircea Chivu şi a realizărilor sale, atât ca jucător cât şi ca antrenor.
Competiţia s-a desfăşurat pe sistem turneu, cu partide de 30 de minute, după care a urmat încă o partidă pentru a se stabilii ocupanţii fiecărui loc, respectiv finala mică şi finala mare.
„Eu mă bucur foarte mult că s-a organizat acest memorial şi ţin să le mulţumesc tuturor pentru sprijinul şi ajutor, tuturor celor implicaţi în organizarea acestei competiţii“ a spus Mariana Chivu.

FOTO Dan-Alioșa Ulici

2 comments
Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts