cadouri3cadouri1 cadouri4 cadouri5

 

Ionuţ Iftimoaie şi Alexandru Lungu, două dintre vedetele circuitului Superkombat, dar şi promotorul Eduard Irimia s-au transformat, astăzi, în Moş Crăciun. În prag de Sărbători, ei au împărţit cadouri câtorva sute de familii care în toamnă au fost grav afectate de inundaţii din comuna Costache Negri, judeţul Galaţi.

“Am rămas emoţionat de situaţia oamenilor de aici, aş vrea să mai avem posibilitatea de a-i ajuta şi pe viitor. M-am bucurat să-i văd fericiţi în special pe copii, care ne-au mulţumit pentru tot. Sunt nişte sentimente unice când aduci bucuria  pe chipurile celor mici”, a spus Alexandru Lungu, care pe 21 decembrie, în marea finală Superkombat de la Galaţi, îl va înfrunta într-un “entertainment-fight” împotriva colosului american din MMA, Mike Bourke. “Mai este doar o săptămână până încep sărbătorile şi cred că le-au prins bine micile cadouri pe care le-am oferit. Au trecut prin multe probleme, dar sunt nişte oameni puternici”, a spus şi Ionuţ Iftimoaie.

“Finala Superkombat de la Galaţi este dedicată într-un fel şi sinistraţilor deoarece odată cu promovarea evenimentului ne-am ocupat şi de campania umanitară iniţiată în noiembrie. Aşa cum am mai spus, ne dorim să continuăm să-i ajutăm pe cei care au suferit mult în ultima perioadă din cauza inundaţiilor”, a spus preşedintele Superkombat, Eduard Irimia, care se află pe ultima sută de metri a pregătirilor pentru cel mai mare eveniment pe reguli K-1 din Europa în 2013.

Evenimentul de la Costache Negri face parte din campania umanitară “Fight for Galaţi” şi a fost derulat împreună cu Asociaţia umanitară „Noi iubim viaţa” şi sponsorizat de British American Tobacco.

Marea finală a circuitului Superkombat va avea loc pe 21 decembrie, la Patinoarul Dunărea din Galaţi, şi va fi transmisă în direct în aproximativ 100 de ţări. În total, 16 luptători din 12 ţări se vor duela în mega-evenimentul din oraşul-port la Dunăre, ne-a informat Alin HUIU, Media Manager, Media Contact – SUPERKOMBAT® Media Management

 

 

Leave a reply