Eugen Cismaneantu primar bocsaNici in acest an, Clubul Rotary din Resita n-a uitat sa aduca un zambet si bucurie copiilor de la Centrul de zi ,,Sperante regasite” din Bocsa.

Mos Nicolae, a venit si-n 2013 la copiii de la Bocsa, prin bunavointa si marea placere a unor inimosi OAMENI de la Rotary, incarcati cu cadouri cum ne-au obisnuit in ultimii ani. Copiii nu s-au lasat mai prejos si-au oferit un spectacol vizitatorilor, colindandu-i pe acestia cu traditionale cantece de sarbatori de iarna.

Virgil Oprisa secretarul Clubului Rotary ne-a declarat: „Am fost prezenti la cele mai multe dintre evenimentele pentru copiii acestui centru de zi si a inceput sa ne dea idei din ce in ce mai marete. Vrem ca, dupa ce ajung la varsta majoratului, sa le gasim un loc de munca. Am initiat un program prin care sa-i sprijinim cu burse, pentru a continua studiile de invatamant superior, sa ajunga la scoli de meserii sau postliceale. Sa ii incurajam sa se perfectioneze intr-un anumit domeniu. De exemplu, in clubul nostru sunt o multime de oameni cu posibilitati materiale si firme care ii pot ajuta în viitor”.

Cei aproximativ 60 de tineri din centrul de zi, cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani au fost extrem de bururosi de pungile cu cadouri oferite de membrii Clubului Rotary, in prezenta coordonatorului Nicoleta Novac si a primarului orasului Bocsa, Eugen Cismaneantu, care ne-a marturist:

,,Centrul din Bocsa este  finantat in mare parte de catre Primaria si Consiliul Local Bocsa, prezenta autoritatilor facandu-se simtita de fiecare data si la astfel de evenimente. Este o actiune laudabila facuta la initiativa Clubului Rotary, care nu uita niciodata de copiii nevoiasi din Bocsa. Le multumim pentru sprijin, iar noi, reprezentantii primariei, ne implicam ca toti beneficiarii acestui proiect sa aiba parte de tot ceea ce este mai bun si tot ceea ce se doneaza pentru ei sa ajunga acolo unde trebuie. Vom face tot posibilul ca acest centru sa se extinda tot mai mult, cu produse si servicii de calitate mai mari”.

Nu se mai poate adauga decat un simplu JOS PALARIA ROTARY !

 

Dan-Aliosa Ulici

Leave a reply