Arhivă

CSMetalul Resita – CSUniversitatea Craiova 0-2 !

Picture 02430 Noiembrie 2013, de ziua Andreelor si Andreilor, in Valea Domanului, pe stadionul ,,MIRCEA CHIVU” resitenii de la Metalul, primesc liderul, echipa prima sau a doua din Craiova,nu stie nimeni deocamdata care-o fi.

Dupa remiza alba din restanta cu ASA Targu Mures,pe un teren mocirlos, lumea-si punea intrebarea, oare cum se vor descurca jucatorii ambelor formatii pe ,,gazon”?

Raspunsul l-au primit oarecum repede, inca din minutul 3, cand oaspetii au reusit sa inscrie prin ex-studentul de la Sportul, Curelea, care-a inscris cu largul concurs al soarelui care l-a deranjat vizibil pe portarul gazdelor,Pascal.

Cu cei doi antrenori in tribune, Marian Pana si Valentin Bosca, cu un lot decimat, din diferite motive, suspendati, accidentati, ori prea tineri, rosso-nerii, au tinut cat au putut, piept celor de la CSU Craiova, condusi destul de agresiv de pe banca de Ovidiu Stanga si Cornel Papura, doua foste glorii ale echipei leilor din Banie.

Terenul destul de greu a pus probleme ambelor echipe, fapt pentru care la acest meci, ocaziile au cam lipsit. Un meci de angajament, fragmentat destul de des de centralul acestei partide, bucuresteanul Andrei Florin Chivulete.

In minutul 81, Voinea l-a driblat pe portarul Pascal si-a trimis mingea in poarta goala pentru un 2-0 satisfacator pentru echipa oaspete, care-si consolideaza astfel pozitia de lider.

 

Arbitru: Andrei Florin Chivulete (Bucuresti);

Asistenti: Stelian Slabu (Brasov) si Andrei Constantinescu (Bucuresti).

 

CSMetalul Resita: Pascal – Tomozei, Potopea, Apostol, Vatajelu (cpt.) – Oara, Vastag, Bresneni, Liuba – Enciu, Fagarasanu;

Rezervele rosso-nerilor: Zavoi – A. Stoica, M. Staicu, Szabo, Danci, l. Stefan, I. Popescu;

Antrenori, Marian Pana ajutat de valentin Bosca.

 

CSUniversitatea Craiova: Brac – Velcovici (cpt), Izvoranu, Patrascu, Ljubincovic – Gorovei, Precup, Cr.Ganea, Ad.Ionescu,Sin – Curelea.

Rezerve: Irimia – Carja, Dragu, Bardu, Ferfelea, Voinea, Cretu.

Antrenori, Ovidiu Stanga si Corneliu Papura.

 

Desi a facut deplasarea la Resita,din total respect pentru echipa care l-a lansat in fotbbalul mare, resiteanul Daniel Oprita, n-a jucat in aceasta partida, el nefiind trecut pe foaie nici macar la rezerve.

Intrebarea care si-o pun tot mai multi iubitori de fotbal din oras, prinde Metalul un loc in play-off?

 

Dan-Aliosa Ulici

 

 

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts